• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah Elbisem :))

elbise çok tatlıymış ama yeterince gösterişli olduğundan diğer detaylar sade olmalı bence...
saçınıza küçük bir tül kullanabilirsiniz...

Son düzenleme:
Ne kadar güzel bir elbise bayıldım güle güle giy canım.:nazar:

Çok beğendim güle güle giy :31: yalnız modeli benim gelimliğime benziyor nikah elbisesi böyleyse gelinlik nasıl :23:

Çok guzel bayıldım elbisene. Güle güle giy. Çiçekli tac olabilir yada küçük çuval Fransız tarzı

Çok beğendim güle güle giy :31: yalnız modeli benim gelimliğime benziyor nikah elbisesi böyleyse gelinlik nasıl :23:

çok teşekkürler :46: gelinlik için izmire gitcez ama modelim belli kısmet olursa böyle bi şey alcam :54: $2014-prenses-gelinlik-modelleri-40.jpg

ayakkabıya karar veremedim konvers ya da babet istiyodum çünkü o gün bayaa bi yoğun olcaz ama illaki topuklu giymem konusunda ısrar ediyolar:44:

küçük duvaklardan takın çok guzel duruyorlar. elbiseniz cok guzel bayıldım. ayakkabı olarak bence nikah salonuna girerken topuklu ayakkabı giyin sonra converse veya babet giyin. ama nikah masasına giderken topuklu olsun hem sizi hemde elbisenizin güzelliğini daha çok gösterir.

vuhuuu çok güzelmiş elbisen güle güle giy :34:

inanamıyorumm mükemmel bir elbise buu bayıldımm. Çokça uğur getirsin inşallah :)

Back