Nikah Nikah Elbisem :))

bayıldım fena tarz güzel günlerde giy Allah şimdiden mesut etsin rock glam bile kullabilirsin şimdi çok moda böyle elbiselerin üzerine deri ceket netten bak bi istersen

Öncelikle elbise şahane bayıldım güle güle giy Elbiseyi görünce direk aklıma çiçekten taç geldi mesela papatya tacı gibi aklında bulunabilir eğer istersen

Çok beğendimm!!! Ben de nikahım da böyle kısa beyaz bir elbise giydim ama seninki ayrı bir güzel diktirdin heralde.

Çok teşekkürler babyler :) şöyle bişeyler nası olabilir çok kararsızım bu aşamadan sonrakinde bi el atıverin

Eklentiler

• $774738_456813011035135_714621446_o.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 1.275
  • $t002.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 1.258
Kızlar bu benim nikah elbisem. Sizce taç takmalı mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum

öncelikle elbisene bayıldım. umarım mutluluk getirir :) ben nikahımda bu tacı kullandım hatta kendim yapmıştım. bence sen de bu tarz incili bi taç takabilirsin.inci küpeler ve inci bileklikle tamamlamıştım ben ama benim elbisemde inci yoktu dantel vardı. belki sana bileklik fazla gelebilir yine de sen bilirsin tabi :)

senin tacında çok hoş Allah mesut etsin :) ama elbisede de inci olacağı için çok fazla gelir diye düşünüyorum

senin tacında çok hoş Allah mesut etsin :) ama elbisede de inci olacağı için çok fazla gelir diye düşünüyorum

teşekkür ederim cümlemizi inşallah. daha ince ,bir sıra inci olabilir seninki. ama bence çiçekli bi taç elbiseni basitleştirir. en iyisi hiç kullanma :)

elbiseye bayıldım ince tek sıra taş/inci taç çok güzel olur:) şimdiden mutluluklar cok mutlu olun insallah:)

öncelikle nikah elbisenize bayıldım.

ben sizin yerinizde olsaydım bu 3 şeyden birini seçerdim.

böyle birşey istemeszmisiniz?

bunu özellikle çok beğendim.

bunada bayıldım diyebilirim

mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
ooff cok cici elbisen,tugba büyüküstün tacı da güzelmis
güle güle giy mutluluklar canımmm

Kızlar bu benim nikah elbisem. Sizce taç takmalı mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum

ayyy canım bayıldımmm bayıldımmm gerçekten harika bi elbiseymiş
hazır mı aldın yoksa diktirdin mi?
bence hiç taç maç fln takma.sade bi ayakkabı kullan ki elbisen daha ön plana çıksın.eğer taç fln takarsan çok abartı olabilir.

Son düzenleme:

çok teşekkürler daha güzellere sizlere nasip olur inşallah şapkalar benimde hoşuma gidiyo gönderdiğiniz diğer taçlarda çok güzeller sayenizde biraz daha netleşiyo kafamdakiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…