Hmm o zaman ilk kına kıyafetinizle girip kınayı yapsanız sonra tekrar gelinlikle girip nikah mı yapsanızSağolun, nikah önceden kylcak odada. Orda göstermelik yani düğünde kylyomus gbi olacak.
Vala ben de şaşırdım ilk nikah olur sanki bilmiyorm ki çorba oldu kafam yardım eden okur diye açtım konuyuHmm o zaman ilk kına kıyafetinizle girip kınayı yapsanız sonra tekrar gelinlikle girip nikah mı yapsanız
Evet hiç böyle düşünmemiştim ama çook mantıklı söylediğinValla benim önce nikah kıyıldı.
Bikac ay sonra düğün oldu
Gelinlikle girdim.sonra nikah oldu show...
Şimdi sen kinalikla girmelisin. Sonra gelinlikle girmelisin.sonra show nikah olmali.
Çünkü kına düğünden önce olan bişey ve düğün biterken gelinlikli ailelerle foto çekiliyoruz
Evet bence de böyle olmalı yoksa daha karışık olur kına kıyafetiyle nikah olsun istemezsin ilk gelinlikle girip nikah yapıp kınaya dönsen de kınanın bir anlamı kalmaz.Valla benim önce nikah kıyıldı.
Bikac ay sonra düğün oldu
Gelinlikle girdim.sonra nikah oldu show...
Şimdi sen kinalikla girmelisin. Sonra gelinlikle girmelisin.sonra show nikah olmali.
Çünkü kına düğünden önce olan bişey ve düğün biterken gelinlikli ailelerle foto çekiliyoruz
Çook teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz sağolasnEvet bence de böyle olmalı yoksa daha karışık olur kına kıyafetiyle nikah olsun istemezsin ilk gelinlikle girip nikah yapıp kınaya dönsen de kınanın bir anlamı kalmaz.
Çok pişman olursun yanlış seçimler yaparsan...güzel bı gelinlik sec güzel bı kaftan seçZaten bindallı fln giyinmycem ayrı ayrı giyin çıkar olmasın diye gelinliğin üstünden kaftan giyincem kına bitince onu üstümden cikarcam gelinlikle kalcm
YoookÇok pişman olursun yanlış seçimler yaparsan...güzel bı gelinlik sec güzel bı kaftan seç
Güzel aksesuarlar tak.
Komik komik koyu far patlayan ruj filan sürdürme kurban olayım .
Ben mesela kuaförüm çok yadirgadi ama far surdurmedim .takma kirpik yoktu .Yoookben her zaman sadelikten yana oldum düğünde de öyle düşünüyorum inşallah. Hatta far olmasa da olur azck buğulu eyeliner bile yeter de artar bana
Gönlünce olsun herşeyYoookben her zaman sadelikten yana oldum düğünde de öyle düşünüyorum inşallah. Hatta far olmasa da olur azck buğulu eyeliner bile yeter de artar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?