Nikah/Düğün günü içinizde ukte kalanları paylaşalım :(

kadınlar kulübü canım kendi adıma konuşayım. benim içimde kalan şeyler arabamın çiçeği düştü kukuletamın bağı çözüldü gibi basit şeyler değil. gelin arabam süslenmedi bile uyduruktu. nikahımda kimse giyinmedi pikniğe gider gibi geldiler. hadi onu geçtim nikah sonrası akrabalarımı yemekli eğlenceye çağırdım 2 arkadaşım ve annemin dışında kimse gelmedi. ve daha birçok şey içimde kaldı.
dediğin gibi basit şeyler olsaydı takmazdım.
o gün hayatımızın en özel ve güzel günü bu yüzden herşeyin mükemmelinin olmasını istemek hakkımız.
senin dediğin kader bunu engelleyemeyiz.

en fazla içimde kalan şey benim ve eşimin saçlarıydı.ığrenç oldu.Bende saf gibi sesimi çıkarmadım.O gün salaklığım tuttu sanırım.Dandirik bir topuzdu basit sıradan birşey.
Eşiminse saçlarını aynı Elves Presley gibi kabartmışlardı.
Düğün fotoğraflarımıza baktığımda hep üzülüyorum o yüzden.
Eşime sürekli ısrar ediyorum stüdyoya gidip fotoğraf çektirelim diye.

Allah'a şükür herşey mükemmele yakın oldu.
Tek hayalim yazın yada baharda kır düğünü ile evlenmek isterdim.
Kışın göbeğinde şubatta evlendim :))
Tek içimde kalan bu..

yalnız değilsin canım hiç merak etme.düğün olmadı zaten nikah onada kayınvalidem damgasının vurdu.gelinlik bile almıyordu bana eşim saolsun.alyans dahi almadılar bana.eşimle çıkarken aldığımız alyanslar vardı onları taktım.bilezik altın hiç birşey alınmadığı gibi hediye takılanlarıda nikahtan çıkar çıkmaz aldı hemen kaynanam.7-8 TANE BİLEZİK TAKILMIŞTI.iki üç gün sonrada onlara gözünü dikti ve aldı.kıyafet falan hiç bişey alınmadı zaten.Bide sorsan herşeyi yapmış.Şimdi hiç bir düğüne gidemem hep ağlamaklı olurum herşey içimde kaldı herşey.Evlendiğimiz gün evde 10 kişi kaldı.Hiç özel bir zaman geçiremedik.Zaten benim ilk yıllarım balayından çok azap ayıydı.

ayrıca fotoğrafım bile yok doğru düzgün.Bir albümümüz var 10 tane falan stüdyo çekimi onuda kavga etmişti bizimle çektirmiceksiniz diye ,beşka hiç resmim yok ne ailemle ne arkadaşlarımla en çok ta buna üzülüyorm.

Tek pişmanlığım, nişanlığımın başörtüsünü hiç güzel yapılmadı. Daha güzel olabilirdi. Bunun gibi ufak tefek aksiliklerde oldu ama ben mutluluktan hiçbirini göremedim sanırım. Herşeyin hayırlısı. Şimdi de evleniyorum umarım düğünüm daha güzel geçer... En önemlisi sorunsuz ve huzurla dolu bir evlilik olması...

nişanımda herşey istediğimden çok daha güzel oldu kıyafetim saçım makyajım, stüdyo ve ev fotolarım eğlence her şey çok güzeldi benim en büyük korkum böyle zamanlarda aileler gergin oldukları için arada tatrsızlıklar çıkması, allah'tan bizim öyle bi sıkıntımız olmadı sağolsunlar iki tarafta herşey iyi olsun istedi,

Yanlız benim de hayalim kır düğünüydü, nişanlım da bilirdi bunu ama tabi evlenmek çok zor bir de ailelerden yardım almadık masraflar çok olduğu için böyle olunca da daha uygun bir düğün salonu ayarladık , bir bu kalır aklımda ama olsun ilerde huzurlu bir evliliğim olacaksa hiç önemli değil düğünün nerde olduğu,

ERENEFE senin düğün için gerçekten çok üzüldüm baya bir sıkıntılı olmuş ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için mi yoksa istenilmediğin içinmi böyle davrandılar merak ediyorum yine de şu an huzurun varsa geçmişi boşver hep kızgın ve öfkeli olursun şu anına bak sen herşey iyi olur inşallah

valla kızlar ben dusununce kuruntumu yapıyorum acaba diyordum ,benim gibi düşünen ne çok üye varmış saçım makyajım gelin arabam dış mekan çekimlerim çok güzeldi ,beni üzen gelinliğim oldu stresten kilo verdim 2 defa gelinliğim daraltı son gün yine üzerime tam oturmadı üst tarfında bombe bombe oldu sanki bunu ben her resmimde görüyorum ama herkez çok güzel durduğunu söyledi ,onun dışında düğünümde müzisyenler berbattı bide özel bulduk o insanları istediğim parçaları çalmadılar ki cennet ben ve eşimin parçasıydı 2.dans parçası olarak mutlaka çalömaları sölemiştim ,ilk dans parçam mariah carey den without you idi cd çalışmadığı için bayan kendisi söyledi oda içime sinmedi sobra bi ara anfi patladı tek anfiyle idare ettik bi süre ,yeni gelinim yaa herşey bütün ayrıntılarıyla aklımda aa bide annem ayagını ilk dans parçada yanıma gelirken burktu ve bütün gece kalkamadı yazık nasıl hazırlnamıştı oysaki ..işte benimde içimde kalanlar böyle kızlr ..

kına günüm kına evine yani teyzemin evine hırsız girdi misafirlerin çantada ne var ne yok götürdü ilk bu canımı sıktı düğünümden 1 gün sonra kayın validem kayınpederim görümcem eşimin yeğeni teyzesi cümbür cemaat tatile gittik bunları yaşadıktan sonra acaba düğün günü ne eksikti onu bile unuttum:sinifsinif:

demekki yeni evleneceklere tavsiyeler neymiş?
-hiçbir şeyi son ana bırakmamak
-abim halledicek arkadas ayarlıcak diye kimseye güvenmemek, iyi veya kötü kendimiz halletmez
-kaynanaya güvenip ona göre hesap yapmamak (çünkü sonra cimrilik ediyorlar üzülen sadece gelin oluyo)

Merhaba,
Benim düğünüm de tam bir felaketti ama benim durumum biraz daha karışık eşimle ben bekarken ayrı evlerde yalnız yasıyorduk benim ailem memleketteydi onun babası yoktu annesi de diğer oğlunda kalıyordu bir kaç ay içinde evlenme kararı aldık ben büyük hep nişan istemiştim ama imkan olmadı kardeşlerimin evinde sade bir yüzük töreni oldu bana nişan alışverişi yapmadılar evde ki elbiselerimden uydurdum bu çok içimde kaldı nişandan sonra işlerim kötü gitti evimi kapatıp eşimle yaşamaya başladım annesi de gelip bizde kalmaya başladı benim evim benim oğlum sen kimsine getirdi hep yüzüme vurdu ben hemen nikah olsun istedim ama babam hep erteledi es dost akraba yaz mevsiminde köyde olur diye karşı çıktı beraber kaldığımızı bilmiyordu eşiminde işine geldi hep erteledi kaynanama da gün doğdu hep üstüme geldi nikahım düğünüm sonbahara kaldı bir sene burnumdan geldi nihayet gün geldi çattı kına gecem güzel oldu ama çoğu kimse gelmemişti neyse düğüne gelirler dedim geçtim düğün günü sabah erken kalkıp kahvaltı hazırladım eşimi arabayı alması için gönderdim bizde çıktık dünyanın en kalabalık kuaförüne gittik bi güne 5 gelin ve beraberindekileri sıkıştırdılar istediğim gibi olmasını bırak godzilla gibi oldum insanlıktan çıktım yoğunluktan düzeltmediler bir de üstüne çok geç çıktık daha kardeşlerimin evine gidip ordan çıkmam lazımdı kuaför kardeşlerimin evine uzak kalacağı için kendi evimde kalmıştım bizden kimse yanımda yoktu eşimin tarafında beni hiç umursamadı hiç kimse benimle ilgilenmedi fotoğraf Çek'imi iptal oldu yolda kaza atlatıyoduk çocuklar yüzünden eve vardık millet karnını doyurmanın derdine düştü düğüne geç kalındı deliye döndüm millet kapıda kaldı düğün sahipleri yok diye eşim bir fotoğrafçı arkadaşını çağırmış gelinle damat hemen çıkmaz diye bir iki foto alalım dedik telefon geldi düğün başlamıyor diye koştur koştur salona gittik duağım kapandı sahneye atladık nefes nefese dans ederken ne göreyim salon bombosss es dost akraba hiç kimse gelmemiş 20 kişi bizden 20 kişi onlardan ya vardı ya yoktu içim buruldu salon o kadar boştu ki müzik yankı yapıyordu zaten geç kalınmıştı dans ettik pasta kestik takı tam rezaletti düğün bitti damat halayı çaldırdım oynayacak Adam yok çiçeğimi atacaktım es dost arkadaş yok düğünden sonra yemeğe gidecektik keyif yok hangisine yanayım bilemedim es dost akraba yüzünden bir sene beklemek zorunda kaldım en kötüsü kaynanamın bütün laf sokmalarını sineye çekmek zorunda kaldım sonuç düğüne hiçkimse gelmedi bomboş bir salonda akmış makyaj düşmüş bir saç beş karış suratla kalakaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…