ben kacarak evlenmek zorunda kaldıgım icin dügünümde ailem yanımda yoktu simdi barıstık tabi damatlarınıda pek seviyorlar laf söyletmiyolar bende sasırıyorum bazen istemiyodunuz hani o zaman bu sevgi simdi niye .??
benim icimde hersey ukte kaldı anlayacagınız yani, resim söyle olmus cicek söyle olmus gelinlik olmus olmamıs filan bunlar ufak detaylar üzülmeyin ve kafanıza takmayın sakın böyle seyleri en önemlisi insanın sevdiklerinin yanında olması
haklısın canım. ama işte biz bayanlar duygusalız. insan daha zor durumda olanların olabileceğini akıl edemiyor. benimki pek ufak detay değildi. ama şükür yine de imkanım olursa birşeyler yapmak istiyorum. benim de nikahıma abim gelmemişti. boynu bükük kaldım ve kırmızı kurdelemi annem bağlamıştı.senağlama
birrrrrrr kameramanın azizliğine uğradıkk düğün cd görüntüleriii iğrennnnççç
hiçç beğenmedimmm
stüdyo resimleriyle arkadaşların kardeşlerin çektiği fotolarrr oda beğenirsennn((((
ikiiiiii niye arkamda dolaşan bir fotoğrafçı tutmamışımmm ah ahhhh tecrübesizlikkk
eşimde bende çok pişmanızzz bunlar çok önemlikızlarr sakın atlamayın derimmm
benimde gelinliğim istediğim gibi değildi.hiç güzel değildi aslında.sonra kuaför saçımı topladı topuz yaptı saçlarımı kestirmedim güzel bişey yapsınlar diye..sonra sadece 2 poz düğün resmim var ve hiç güzel değil.kınada resim çektirmediler.herşeye kaynanamgil burnunu soktu..(((gelinlikçilerin önünden geçerken gözlerimi alamıyorum..
Vallla bende cok zor sartlar altında evlendıgım ıcın bazı seyler bende de kaldı esımım aılesı benı ıstemıyorlardı onceden sımdı pesımden ayrılmıolar o ayrı meselede evıme gondermıolar ılla yanımzda dur dıolar
sımdı gelınlıgım ıstedıgım model oldu ama bana olmadı goguslerım buyuk dıye yanı yardım eden olmadıkı dugunde kugu gıbı oluyum
dugun salaonu acık alandı ama ne bılıyım ben secseydım yerını keske dıom pek mı ayrıntıya takılıyorum ne dugunde hıc oynayamadım gelınlıgım yuzunden aılem genıs olmadıgı ıcın ondan da bıraz huzunlendım allahım sukur anam baban yanımdaydı ama ne bılıyım esımın tarafı o kadar kalabalıktıkı uzuldum
hele kına kıyafetım bır felaket hekes begendı ama ben kırmızı hıc sevmem kaynanam tutturdu ılla kırmızı olsun sacım kotu oldu amannnnnnnn bır suru sey var benden tafsıye herseyı en ınce ayrıntısına kadar dusunun ole yapın ıkı aılede ole olsun
kesinlikle haklısın ama sana yakın bir büyük bir abla olacakki yol yordam göstersin.Planlı programlı olmak lazım bızımkınde ole olmadıgı ıcın pek sevmedım dugunumu
neler ukde kalmadı ki....
sözümde fotograf mk. yoktu(
nişanım olmadı(
davetiyeleri parasızlıktan dandini sectik(
ve en önemlisi balayına gidemedik(
neyse hayat yine de güzel:))
benimde sözümde doğru dürüst bir resmin yok iğrenç bi makineyle parlamış kararmış resimler var..
benimde nişanım olmadı.
düğünüm temmuzda ama şimdiden herşey içimde kaldı parasızlıktan.
nikahım salonda olsun istedim prüz çıktı olamayacak.
kına gecemin olduğu gün nikahım olacak. kına gecem açık yerde olsun istiyorum kapalı yerde olacak. daha davetiye işine bile girmedik. oda ucuz bişi olacak. yani insanın içinde o kadar çok şey kalıyoki daha kimbilir neler kalacak senağlama
canım benim hemen ümitsizliğe kapılma. daha 3 ay var önünde. kına için uygun yer bulabilirisniz belki.
davetiye de ise uygun fiatlı ve güzel olanlar var. bende maddiyat yüzünden ucuza yaptırdım. ama çok değişik oldu. saman kağıdı gibi kahveye yakın bir tonda kağıda kendi yazdığım şiiri bastırdım. ferman şeklinde oldu ve rulo yapıp rulo şeklinde zarflara koyduk.
kına gecende mutlaka kendinin ya da bir yakınını makinesi elinizin altında olsun. iyi çekim yapan bir arkadaşın çeksin resimleri. ben çok güzel poz yakalarım. ben gelip çekim yapayım sana yerimseniben
sağol canım ya valla çok iyisin.. moral veriyosun insana. fotoğraf makinam var benim hemde çok güzel çekiyor. ama bunu yapabilecek yetenekli biri varmı diye düşünüyorum. aklıma biri geldi aslında fotoğraf çekmeye çok düşkün bi arkadaşım var. inşallah beni kırmaz bütün gün benle dolaşır :))
bakalım canım artık kısmet 3 ay var ama zaman ole çabuk geçiyoki.. daha bi o kadarda eksiğimiz var. ah napolyon ahhhhklava:
bu başlığı göreli çokoldu.fakat anca yazabiliyorum.çünki eşim görsün istemedim.ilk gördüğümde ne içim de kalmadı ki dedim.eksik yarım yamalaktı her şey.en basiti kına gecesme kayınvalidemler saat 22:00 da geldiler.millet gitmeye başlamıştı.sebep ise şehir dışından geliyolar.yolu bulamamışlar felan.tamam olabilir aksilik bu.ama sen o yaşta biri olarak yola erken çıkacaktın her türlü aksiliği hesap edip.veya 1 gün önceden gelecektin.bana yapılması gereken yapılmayan bir sürü şey daha var.maddi manevi.maddi anlamda yapılmayan şeylerin sebebi olarak sadece şunu görüyorum.benim ailemin durumu onlara göre kötü.biz pek bişi yapamadık ve yapamadığımız için de ben bişi talep etmedim onlardan.ama onlar işi abartıp nasıl olsa bişi talep edemiyo diyerek kendi kendilerine herşeyin en iyisini yaptıklarını sandılar.ne bi kına gecesi kıyafeti ne bi doğru dürüst nişan alışverişi.ha bide şu var ben düğün salonu isterdim açıkcası.ama talep edemedim ailem bişi yapamadığı için.nikah oldu ankarada .dedim belki istanbulda yaparlar bişiler.onuda yapmadılar.bende böyleydi durumlar.aklıma geldikçe üzülürüm ama nese napalım kısmet...
Ya ne mızmızsınız be :mymeka:
Koca bulmuşsunuz evlenmişsiniz, yok gelinliğimin kuyruğu koptu, yok arabanın çiçeği düştü, aman da kukuletamın bağı çözüldü vs.vs. Bu ne ya? Hiç izlemiyosunuz herhalde düğüne giderken kaza geçirip hayatını kaybeden gelin damat haberlerini?
Kendinizi bu kadar büyütmeyin arkadaşlar, okyanusta bi damlasınız.Herşeyiniz süper olsaydı nolcaktı? Var mı bugunkü mutluluğunuza / mutsuzluğunuza bi katkısı? Bak yine sinirim zıpladı ! Çok üzgünüm çoook
O "hayatta bazı şeyler bi kere oluyo, insan içine sinsin istiyo" masallarına da kanmayın. Asıl sık sık olanları önemseyin, bi kere olanları da sallayın gitsin.
arkadaşım bu kadar sinirlenmene gerek yok. kocayı bulup evlenmek tamam o zaman bu söz nişan kına nikah düğün olayları kalksın. ne gerek var dimi? bu günler insanın hayatında 1 kez yaşayacağı özel günler. doğum günü değil ki bu seneye kısmet diyelim. evet düğünde kaza geçirip ölenleri duyuyoruz. o da nasip kısmet meselesi. burası bir paylaşım alanı. bizler eksik olan şeylerimizi yazıyoruz ki evlenmemiş olan arkadaşlarımızda burayı okuyup bilgi edinsinler onlara yol gösterelim. telaşlı geçen bir dönem de bunları hatırlatmak içimizde kalan şeyleri paylaşıp bir nebze olsun rahatlamak istiyoruz hepsi bu. senin için önemli olmayan başkası için önemli olabilir. a.s.
birrrrrrr kameramanın azizliğine uğradıkk düğün cd görüntüleriii iğrennnnççç
hiçç beğenmedimmm
stüdyo resimleriyle arkadaşların kardeşlerin çektiği fotolarrr oda beğenirsennn((((
ikiiiiii niye arkamda dolaşan bir fotoğrafçı tutmamışımmm ah ahhhh tecrübesizlikkk
eşimde bende çok pişmanızzz bunlar çok önemlikızlarr sakın atlamayın derimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?