Nikah Nikah davetiyeeemmmm :))

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
Beni takip edenler bilir, düğünümle nikahım ayrı olacak, düğünden 1 ay önce nikahım aile arasında olacak ve bana ilerde anı kalması için böyle şirin çok tatlı aileme dağıtmak üzere nikah davetiyesi bastırıyorum. Aklımdan geçen düşünceyi ablamla paylaştım ve beni çok mutlu etti, ona teşekkür etmekten yoruldum böyle tatlı birşey çıkarttığı için ve huzurunuzda tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz

yeni resimler 2. sayfada hanımlar

Son düzenleme:
biraz ayrıntıcıyım galiba, herşey çok güzel olsun, anımız olsun güzel şeyler yapalım hatırlayalım istiyorum.

Maşallah, Allah mesut bahtiyar etsin...
Davetiyeni çok beğendim, hem sade hem eğlenceli

Canım davetiyen çok tatlı çok beğendim hem sade hemde çok şeker bende bu tarz davetiye düşünüyorum

Renkler çok güzel, şık bir davetiye zarftaki minik kurdela da çok sevimli duruyor, mutluluğunuzun daim olması dileklerimle :)

tatlı bir davetiye olmuş.. dilerim ağzınızın tadıda hep öyle tatlı olur.. Ah birde senden bir hafta sonra aynı yerde benimde nikahım olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…