- 25 Ağustos 2009
- 215
- 1
slm kızlr sonunda bnde oldum ameliyatımı dün sabah 9.30da girdm 11.30 da çıktm 250 cc high profil mentor pürtüklü yüzey silikon kas altına konuldu.Doktorum istersen bir gece kal istersen akşamüstü çık sen bilirsin dedi bende akşam 18.00 gibi çıktm hastaneden tabi narkozdan dolayı başdönmem ve kusmam oldu şu an sırtımda ve kollarımda ağrı var göğsümde de gerilme var şu ağrıları bir an önce atlatsamda keyfini sürmeye başlasam:) tam olarak ne zaman rahatlarm kızlar?
geçmiş olsun tatlım.bu kusma beeni çok korkutuyor yaa o halde nasıl kustun canın yanmadı mı göğüse baskı yapmadı mı ben zaten normalde de kusma özürlüyüm parçalarım ben kendimi orda
Memnun olmana sevindim canım,umarım ağrın sızın da geçer tamamen bi an önce.Darısı bizim başımızaa:)
zeynocum iileştmdemişsin.senleben aynı zamndaolduk biliosun.benm hala dahazaman zaman ağrılarm oluo.bide azck zorlasam ağrı başlıo.demekki benm durumm daha kötü :) şükret canmsen. buarada büyüklüğünden falan mennmusun nasıl?
cnm daha tam iyileşmedim tabiki bnmde ara ara ağrılarım oluyor bnm demeye çlıştığım şey kasaltı olan birine göre iyiyim:) büyüklüğünden de memnunum 75 b tam doluyor bnmde istediğim buydu
cnm geçmiş olsun,zoru atlatmışsın,banada 235 cc takılıcak 75 b tam doluyor demişsin bu normal dolgusuz penye sütyen dimia.s
cnm inanki bende o durumdayım birde beni araba tutuyor düşün artık kusmaktan ne kadar nefret ettiğimi:) ama kustuğun narkoz birşey yemedğin için o yüzden kısa sürüyor:) birde ilk yataktan kalkmaya çalıştığında kustuğun için daha ağrıların falan başlamamış oluyor o yüsden korkulduğu gibi zorlama,baskı falan olmuyor cnm inanki biraz cesaret çok korkulacak bir ameliyat değila.s.
kısa sürüyorsa iyi :S katlanırız artık napalım.peki ağrıların başlamamış oluyor demişsin ne zaman başladı ağrıların
Çokk geçmiş olsun.Benim Tam 1 sene oldu ameliyat olalı.Ve artık sanki onlar hep vardı gibi alıştım.Ameliyat sonrası ilk hafta ağrılı ve çok zor geçmişti.Ama sonraki 2.hafta herşey normale dönüyor.Hayırlı olsun seni kutluyorum aramıza hoşgeldin...