Nihayet:)))

geçmiş olsun tatlım.bu kusma beeni çok korkutuyor yaa o halde nasıl kustun canın yanmadı mı göğüse baskı yapmadı mı ben zaten normalde de kusma özürlüyüm parçalarım ben kendimi orda

geçmiş olsun tatlım.bu kusma beeni çok korkutuyor yaa o halde nasıl kustun canın yanmadı mı göğüse baskı yapmadı mı ben zaten normalde de kusma özürlüyüm parçalarım ben kendimi orda

cnm inanki bende o durumdayım birde beni araba tutuyor düşün artık kusmaktan ne kadar nefret ettiğimi:) ama kustuğun narkoz birşey yemedğin için o yüzden kısa sürüyor:) birde ilk yataktan kalkmaya çalıştığında kustuğun için daha ağrıların falan başlamamış oluyor o yüsden korkulduğu gibi zorlama,baskı falan olmuyor cnm inanki biraz cesaret çok korkulacak bir ameliyat değila.s.

Memnun olmana sevindim canım,umarım ağrın sızın da geçer tamamen bi an önce.Darısı bizim başımızaa:)

tşkr ederim cnm ağrım sızım bayağı geçti bile her işimi kendim yapıyorum normal hayata döndüm sayılır sadece çok ağır kaldıramıyorum o kadar o da çok normal çünkü 2 hafta bile olmadı daha amin cnm darısı tüm isteyenlerin başına

zeynocum iileştmdemişsin.senleben aynı zamndaolduk biliosun.benm hala dahazaman zaman ağrılarm oluo.bide azck zorlasam ağrı başlıo.demekki benm durumm daha kötü :) şükret canmsen. buarada büyüklüğünden falan mennmusun nasıl?

cnm daha tam iyileşmedim tabiki bnmde ara ara ağrılarım oluyor bnm demeye çlıştığım şey kasaltı olan birine göre iyiyim:) büyüklüğünden de memnunum 75 b tam doluyor bnmde istediğim buydu

cnm daha tam iyileşmedim tabiki bnmde ara ara ağrılarım oluyor bnm demeye çlıştığım şey kasaltı olan birine göre iyiyim:) büyüklüğünden de memnunum 75 b tam doluyor bnmde istediğim buydu

cnm geçmiş olsun,zoru atlatmışsın,banada 235 cc takılıcak 75 b tam doluyor demişsin bu normal dolgusuz penye sütyen dimia.s

kısa sürüyorsa iyi :S katlanırız artık napalım.peki ağrıların başlamamış oluyor demişsin ne zaman başladı ağrıların

kısa sürüyorsa iyi :S katlanırız artık napalım.peki ağrıların başlamamış oluyor demişsin ne zaman başladı ağrıların

tabi narkosun etkisi geçince başlıyor ağrılar ilk 3 gün bayağı sıkıntı oluyor ama tabi günden güne asalıyor birde kendine iyi bakmanla alakalı birşey cnm ben ilk 1 hafta yataktan hiç kendim kalkmaya çalışmadım hep yardım aldım ne olur ne olmas diye şimdi tam 2 hafta bitti bu hafta yine kontrolum var günlük yaşantıma döndüm ara ara ağrı giriyor ama büyütecek kdr değil

katy izmirde yasıyosun sanırım.bnde ızmırde cenk tokat a amelıyat oldum ozel gazide..kendısının gercekten elı hafıf..bende kustum narkozdan dolayı ama agrı yapmadı goguslerınde fazla.bıde cenk beyle gazının anestesı doktoru ve personeli cok ıyı ve ılgililer .mıde bulantısına karsı amelıyattan sonra bı ıgne yaptılar kesmedı ve daha sonra doktorla konsup dozunu yukselttıler o kestı kusmayı bıde benım mıdem cok hasssas..o yusden ılk ıgne kesmedı.doktorunu sectınmı bılmıyorum ama dedıgım doktor ve hastanede olursan rahat edersın.

Son düzenleme:
Çokk geçmiş olsun.Benim Tam 1 sene oldu ameliyat olalı.Ve artık sanki onlar hep vardı gibi alıştım.Ameliyat sonrası ilk hafta ağrılı ve çok zor geçmişti.Ama sonraki 2.hafta herşey normale dönüyor.Hayırlı olsun seni kutluyorum aramıza hoşgeldin...

çok sağol cnm bnm tam 1 ay oldu ağrı sızı namına birşey yok tabi şimdi sıra yumuşayıp normalleşme aşamasında:) sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…