- Konu Sahibi sahmeran_nur
Selam Arkadaşlar nihayet 30 Ocakta bende ameliyat oluyorum. Günler yaklaştıkça duygularım dahada karmakarışık hal alıyor. Bira yanım diyor ki nihayet kavuşuyorsun çok istediğin göğüslere sonunda sende beğendin elbiseleri, gecelikleri ve sütyenleri giye bileceksin diye seviyorum. Diyer yanımda korkuyor ya ameliyattan kalkamazsam hadi istediğim gibi olmazsa ya eşim beğenmezse yada sonrasında sorun yaşarsam diye karmakarış şeyler yaşıyorum.
Bazen diyorum ki ikizler burcu olduğum için bunları yaşıyordurum ama yinede sizlerle paylaşmak istedim acaba benim yaşadığım duyguları yaşayan var mıydı yada yeni ameliyat olacaklarda yaşıyorum.
Sizlerin samimiyetinize ve iyi niyetinize güveniyorum umarım bana ameliyat öncesi yardımcı olursunuz.
Bazen diyorum ki ikizler burcu olduğum için bunları yaşıyordurum ama yinede sizlerle paylaşmak istedim acaba benim yaşadığım duyguları yaşayan var mıydı yada yeni ameliyat olacaklarda yaşıyorum.
Sizlerin samimiyetinize ve iyi niyetinize güveniyorum umarım bana ameliyat öncesi yardımcı olursunuz.