• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nihayet kavuştum oğluma :))

andina222

nihayet bir anne...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
3.268
1
116
İstanbul
arkadaşlar merhabalar , hatırlarsanız 14 kasımda doğum sancılarım mı başlıyor diye sormuştum size , 19 kasımda oğlumu kucağıma aldım nihayet :)))
benim için gerçekten zor bir doğum oldu , 9 ay boyunca normal doğum isteyen ve bu konuda son derece ısrarlı olan ben maalesef sezeryanla doğum yapabildim.. 19 kasım çarşamba sabahı hastaneye yattık normal doğum için muayenemi oldum , 2 cm açıklık vardı ve sancılarım yoktu , suni sancıya başlandı , suni sancı hiç fayda etmedi 6 saatin sonunda hala sancılanmamıştım ve hiç açılma olmamıştı , bunun üzerine doktorum suyumu patlatmaya karar verdi , doğumhanede hazırladıkları şişleri görünce bir çığlık atıp sezeryan istiyorum diye bağırdım :))) bunun üzerine apar topar sezeryana aldılar beni , yarım saat sonra oğlum kucağımdaydı.. dünyanın en muhteşem duygusu , ona olan aşkımı anlatmaya imkan yok , hastanedeki iki gün boyunca hiç uyumadım sürekli onu seyrettim ama kendimi hiç yorgun bile hissetmiyorum :)
oğluşum 52 cm ve 3.150 gr. doğdu , darısı doğumunu bekleyen tüm annelerin başına :)))

neyse hayırlısı sezeryanmış diyelim
allah analı babalı büyütüsün
:nazar:kuzuna

darısı başımıza sağlıkla sıhhatle inşallah:Saruboceq:

kızlar iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim:)) darısı tüm doğumunu bekleyen annelerin başına.. bugün doktora gittik ilk kontrolümüze , maşallah gayet iyiymiş oğluşum..
hepinizi öpüyoruz kocaman :))

hayırlı olsun canım
sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olur inşallah
darısı tüm hamilelerin başına
benim kızımda 52 cm 3.150 doğmuştu

allah analı babalı büyütsün inşallah sende hizmet hastanesinde yaptın tdeğilmi doğumunu memnun kalmışsındır umarım keşke aynı zamanda yapsaydık tanışırdık ben 5 kasımda yaptım sitenin e-bebek bölümünde oğlum var eymen-kerem baltacı seninkinin adıne bakalım bizde

allah analı babalı büyütsün inşallah sende hizmet hastanesinde yaptın tdeğilmi doğumunu memnun kalmışsındır umarım keşke aynı zamanda yapsaydık tanışırdık ben 5 kasımda yaptım sitenin e-bebek bölümünde oğlum var eymen-kerem baltacı seninkinin adıne bakalım bizde

evet canım ben de hizmette yaptım doğumumu , baktım bebişine Allah bağışlasın , Allah uzun ömürler versin meleklerimize :))
bebişin adı Batuhan bugün yüklediler siteye bakabilirsin oğluşuma ablası , zaten tüm hastane tanıdı bizi , ben pek bir yaygara kopardım :)) ama çok memnunum hastaneden , ilk başlarda kararsızdım ve çok hoşuma gitmiyordu ama doğumum ve sonrası herşey mükemmeldi , doktorum Meltem hanıma taptım resmen , harika bir insan.. belki bigün karşılaşırız hastanede bebişlerimizi tanıştırırız:))

Back