Gelinlik Modelleri nihayet gelinliğim...

Gelinliğiniz vucudunuza oturmuş ve çok şık durmuş ama sanki gelınlıgı berbat etmek ıstermiş gb gıydırılen o bolero herseyı mahvetmiş .. bir kere gelinliğinz ağır kalıteli duruyor .. boyle bır gelınlıge saten duz bolero yerıne ince dantelli beloralar yakışır örneğin :

Eki Görüntüle 204526 Eki Görüntüle 204525

yorumunuza çok içten katılıyorum, haklısınız. yardımlarınız ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim. gönderdiğiniz model çok güzel. gelinlikçiye gittiğimde götüreceğim inş. tekrar teşekkürler...

mutlaka değiştir boleroyu,sonuçta evleniyorsun ve düğününde giyeceksin,insan kaç kere evlenir ki,terzi hastaneleik olmuş,yok millet hoşnutsuz olmuş hiç umrunda olmasın,onlar sana anlayış göstermek zorunda,sonuna kadar et itirazını kimseyi de düşünme derim

öncelikle yasamıs olduğunuz durumdan dolayı geçmiş olsun, en azından son anda kurtarmıssınız durumu ve daha öncekini bilemiyorum ama süper bir gelinliğiniz olmuş:)verdiğiniz paraya da değmiş:)
resmi ilk gördüğümde gelinlikten ziyade bolero takıldı gözüme gelinliğin güzelliğini bile kapatmış o derece...siz de değişiklik yapacağınızı söylemişsiniz zaten...
şimdiden hayırlı olsun mutluluklar diliyorum çokça:):69:

bir de gelinliğinizi nerden aldığınızı sorabilir miyim?merak ettim:)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim önceliklee. sorun yaşadığım modaeviyle hesap işlerimiz vardı çünkü kına için abiyeyi de oraya diktirtim. yakın zamanda bursa altıparmakta ithal mağaza açmışlar, sadece hazır gelinlik var. gerçekten çok güzel gelinlikler var. ordan ayarlayalım dediler. pek gitmek istemedim ama, gelinlikleri görünce çok beğendim. daha önce de gelinlik için dolaşmıştım ama tam tarzımı yakalayamamıştım. bu tam benim tarzım, sade şık hatta biraz spor. boleroyu aynı kumaştan aynı şekilde onlar dikecekti kol uçlarına da fransız danteli ekleyeceklerdi. bu defa güvendim, çünkü kına abiyesini de onlar dikti ve o boleroluydu, en güzel yeri de bolerosuydu. ben de en azından bolero düzgün olur diye düşündüm. görünce hiç beğenmedim, ama bu insanlarla ağız dalaşına girmk istemedim. düğün öncesi yeteri kadar yoğunluk ve sıkıntı oluyor zaten. kendi başımın çaresine bakarım diye düşündüm.
o kadar konuştum ki soruya tam cevap veremedim galiba:1: hazır mağazaaları altıparmak caddesinde, ismi saraylı moda. gelinlik fiyatları 2000den başlıyor. benim aldığım 2500 lira. resimden çok anlaşılmıyor ama kumaş kalitesi çok iyi ve en önemlisi çok rahat. tüm detaylar düşünülmüş, mesela içinize asla çamaşır giymiyorsunuz korsesi içinde ve tam oturuyor, açılması diye bir risk yok.

Hımm, şimdi madem başörtülüsün, o zaman yakanı da örtmen gerekecek. Bu durumda iki seçeneğin olacak, ya başörtünü straplesin içine sokacaksın, ya da boleron yakada kapananlardan olacak.

Anladığım kadarıyla yeni bir bolero diktireceksin. Benim sana önerim, uzun kollu, hakim yakalı dantelden bir bolero diktirmen ve yakanı boleronla kibarca kapaman. Başörtünü de ister çene altından yapıp bolero içinde tutarsın, iştersen enseden yaparsın.

Bu tarz bolerolar çok var. Yalnız, altına sakın tafta ve saten gibi kalın kumaştan astar yaptırma, çok kaba durur. Çok kalın ve sert olmayan bir kumaş olması lazım.

J2802-2.jpg

J2802-1.jpg

8512_jar_sp_s_f_c_0034m.jpg

kate-middleton-inspired-wedding-dress-2011.jpg

Back