Gelinlik Modelleri nihayet gelinliğim...

sunalan85

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
127
3
318
Bursa
$Fotoğraf-03755.jpg $Fotoğraf-03700.jpg $Fotoğraf-03711.jpg $Fotoğraf-03722.jpg

Hayırlı olsun. gelinliğinizin kendisi güzel. sade ve hoş. kumaş kalitesi iyi duruyor, zaten diğer konunuzdan bildiğim kadarıyla az bir para ödemediniz.

yalnız merak ettim, başörtülü değilsiniz sanırım, neden bu şekilde bir bolero tercih ettiniz? boleronun kollarını biraz kısaltıp, biraz da daraltmanız lazım bence. üstünüze büyük gibi duruyor malesef.

Son düzenleme:
Eğer başörtülü değilseniz ancak straples gelinlik giymek istemiyorsanız, size şu tarz bir bolero öneririm:

lace-jacket.jpg

Çok sık deseni olan bir dantelden, mümkün olduğunca üzerinize oturacak şekilde bir bolero diktirirseniz gelinliğinizi tamamlayan bir aksesuar olacaktır.

Çok değişik bir model beğendim sizede yakışmış mutlulukla giyin inşallah ama arkadaşların dediği gibi sorun olmayacaksa bolero yerine farklı birşeyler bakın derim bende

arkadaşlara katılıyorum gelinliğin güzelliğini bolero gölgelemiş gibi.sık bi dantelle kol ekleyin gelinliğe bence amaç kolları kapatmak çünkü sırt açıkta değil.yada üstteki arkadaşımızın eklediği resimdeki gibi bi bolero da kullanabilirsiniz.mutluluklar dilerim

arkadaşlara katılıyorum gelinliğin güzelliğini bolero gölgelemiş gibi.sık bi dantelle kol ekleyin gelinliğe bence amaç kolları kapatmak çünkü sırt açıkta değil.yada üstteki arkadaşımızın eklediği resimdeki gibi bi bolero da kullanabilirsiniz.mutluluklar dilerim

canım gelinlikçinle konuş bencede tesettürlü olsan bile daha modern bolero modelleri var bence dantelli dar ve fakir kol diyolar dirsekten az uzun bu tarz tercih et... benim fikrim boleron emanet gibi hoş durmamış...

cnm tesettürlü olsan bile düz saten yerine arkadaşın gösterdiği gibi dantelli tesettürlüler için bolerolar var onlar daha şık durmazmı.

sadece fikirr:17::17::17:

Gelinliğiniz vucudunuza oturmuş ve çok şık durmuş ama sanki gelınlıgı berbat etmek ıstermiş gb gıydırılen o bolero herseyı mahvetmiş .. bir kere gelinliğinz ağır kalıteli duruyor .. boyle bır gelınlıge saten duz bolero yerıne ince dantelli beloralar yakışır örneğin :

Eki Görüntüle 204526 $big_46797668zv6.jpg

ben de çok beğendim gelinliğiniz çok şık olmuş, çok da yakışmış ama bolero hakkındaki fikirlere katılıyorum..dantelli istemeseniz bile en azından bunu daralttırın çok emanet olmuş..
mutluluklarrr:71:

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum gelinliğiniz çok hoş ama bolero çok kaba durmuş dantel daha zarif durabilir.

Hayırlı olsun. gelinliğinizin kendisi güzel. sade ve hoş. kumaş kalitesi iyi duruyor, zaten diğer konunuzdan bildiğim kadarıyla az bir para ödemediniz.

yalnız merak ettim, başörtülü değilsiniz sanırım, neden bu şekilde bir bolero tercih ettiniz? boleronun kollarını biraz kısaltıp, biraz da daraltmanız lazım bence. üstünüze büyük gibi duruyor malesef.

teşekkür ederim arkadaşım. ben tesettürlüyüm ama resmi eklerken kesmeyi eksik yapmışım şimdi düzelttim ama bu resimleri nasıl silebilirim bilmiyorum.
gelinlikle ilgili sorun yaşadım, hazır gelinliği de onların ithal mağazasından aldım. çünkü kına abiyesini de oraya diktirmiştik ve hesapla ilgili sorunlar vardı. bu gelinliği de beğenince aynı yerden aldık. ektra olarak boleroyu aynı kumaştan aynı stilde yapacaklardı. abiyemdeki boleroyu da onlar dikti ve çok beğendim bu yüzden güzel olacağını düşündüm. gelinliği almaya gittiğimde ben de boleroyu hiç beğenmedim ama onlarla tartışma gereği duymadım. aslında mesele o kadar karışık ki. daha önce ben diktikleri gelinliği beğenmeyince terziyle oranın sahibi birbirine girmiş, terzi hastanelik olmuş telefonda beni arayıp ağladı vs vs. öyle olunca ben başımın çaresine bakarım bi şekilde hallederim diye düşünerek hiç uğraşmadım bir an önce gelinliğimi alıp kurtulmak istedim. yani uzun hikaye. biraz yorucu ve sinir bozucu bir süreç oldu.

Eğer başörtülü değilseniz ancak straples gelinlik giymek istemiyorsanız, size şu tarz bir bolero öneririm:

lace-jacket.jpg

Çok sık deseni olan bir dantelden, mümkün olduğunca üzerinize oturacak şekilde bir bolero diktirirseniz gelinliğinizi tamamlayan bir aksesuar olacaktır.

emek verip zaman ayırdığınız ve paylaşımda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim. önerinizi dikkate alacağım

Back