Gelinlik Modelleri nihayet benim gelinliğim

Çok güzel sade ve şık olmuşsun canım benim tarzıma yakınn Rabbim mutlu mesut etsin siziiii

Çok güzel olmuşsunuz maşallah ömür boyu mutluluklar dilerim.

Sade şık çok güzel bir gelin olmuşsunuz Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallah

Benim beğendiğim gelinlik modellerinden çok güzel canım sana da çok yakışmış.Allah mutluluğunuzu artırsın bir ömür boyu

Allah mutlu mesut etsin canım ikiz ikiz çocuklar versin

canım Allah mı soyletti bilmiyorum ama eşimin kardeslerı ıkız amcaları ıkız dedesı ıkız kardesten bırıydı amca cocukları ıkız valla bızımde ıkız olursa hıc sasırmam :) gülümsedim valla mesajını okurken

begenen güzel yorumlar yapan tüm arkadaşlara teşekkürler begenmeyen basıt bulanlarda oldu cevremde ama benım ıcıme sındı rabbım evli olmayanlarada een güzellerini daha güzellerini nasip etsin evli olanlarada en güzellerini giyecek şirinmi şirin kız çoçukları naip etsin :)

Çok güzel bir gelin olmuşsunuz, mutluluklar diliyorum. Gelinlik çok güzel, sizde çok iyi taşımışsınız bence.Zaten içinize sindiyse hiç sorun yok. Asıl önemli olan, hayatınızın bundan sonrasının güzel ve huzurlu olması. Sonsuz mutluluklar.

:):) tesekkurler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…