Kızlar sabah kanamam oldu, sel sümük ağlayarak hastaneye gittim, daha transferim 11 gün önce olmasına rağmen hemen kan testi yapalım dediler. Sonra doktor neden üzülüyosunki hamilesin dedi, sonrasını hatırlamıyorum, nasıl eve geldim hiç bilmiyorum.
Allahım darısı sizlerin başına inşallahhhhhhh:Saruboceq::
Özlemciim ay canım hayırlı olsun inan çok sevindim sabah sana msj yazdım içime doğdu sanki canım benim ya :a.s.
Kıssssssss Umut oldun bana bende tedaviye biran önce başlamak istiyom yaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
Kızlar sabah kanamam oldu, sel sümük ağlayarak hastaneye gittim, daha transferim 11 gün önce olmasına rağmen hemen kan testi yapalım dediler. Sonra doktor neden üzülüyosunki hamilesin dedi, sonrasını hatırlamıyorum, nasıl eve geldim hiç bilmiyorum.
Allahım darısı sizlerin başına inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı olsun canım cok sevındım kac cıktı kan tahlılı kanaman neden olmuş yerleşme kanamasıdır belkı Allah kucagınada almayı nasıp etsın
seherim canım vallahi ben oraya negativ sonuç almaya gitmiştim, doktor hamilesin diyince o şaşkınlıkla hiç birşey sormadım. Yani kan tahlilim kaç çıktı bilmiyorumDediğin gibi inşallah yerleşme kanamasıdır canım.
seherim canım vallahi ben oraya negativ sonuç almaya gitmiştim, doktor hamilesin diyince o şaşkınlıkla hiç birşey sormadım. Yani kan tahlilim kaç çıktı bilmiyorumDediğin gibi inşallah yerleşme kanamasıdır canım.
hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini inşallah canım çook sevindim darısı başımıza..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?