Nihayet barbie de hamille :)))))

Süpermiş yaa Çocuklar böyle çıktıklarını düşünecekler iyi bir yöntem açıklamaya gerek kalmayacak

başlığı görünce barbie nickli birinin hamile oldugunu sandım tebrik için girmiştim..ama tebrikler süper olmuş görürsem alıcam kızıma...

barbie bile hamile bizde tık yok ...bende tebrik için girenlerdenim:)) paylaşım çok güzel ellerinize sağlık

iyi olmuş Barbie'nın de fiziği bozulsun artık Barbie bebek gibi görünmeye çalışmaktan k*çımızı yırtıyoruz
çok güldüm yaa süperdiii

başlığı görünce barbie nickli birinin hamile oldugunu sandım tebrik için girmiştim..ama tebrikler süper olmuş görürsem alıcam kızıma...

aynen ben de öyle sandım :) , süpermiş ... oyuncakta yaratıcılığın sınırı yok :)

barbie bile hamile bizde tık yok ...bende tebrik için girenlerdenim:)) paylaşım çok güzel ellerinize sağlık

sağolun canım.. aa gerçekten hiç aklıma gelmedi bu şekil akla geleceği

barbie ye annelik yaramamış çilleri çıkmış çirkinleşmiş.11. resimde koca göbeğiyle yüzüstü napıyo öyle o bebeğe bişey olcak

bu bebeğe sahip bir çocuk ;

barbienin karnında neden bebek var diye sorarsa annesine

gelde açıkla

Son düzenleme:
bundan benim var hala durur yıllardır,ben çok küçüktüm almanyadan teyzem hediye getirmişti bana.sonradan yasaklandığını duydum ama.

barbie de iki çocuğu kucağına alınca o bakımlı halinden eser kalmamış saçlarını örmüş ikiyandan. klasik iki çocuk annesi olmuş. ohh iyi olmuş. selilütü de çıkar iişallah...

Ayyy çok güzel yaaa valla bulursam alıcam bende dursun belki ileride kızım olursa oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…