- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
- 248
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
yok canım. bazıları sadece kendi inançlarına saygı beklerler. ve kendi inançlarına göre farklı olanada şeytan gibi kötülük simgesine benzetmekten ve hakaret etmektende geri durmazlarBu seytanin varligina inanmak ne alaka oluyor? Hakareti anlamak için inanmak mi gerek?
Birisi müslümanlarin babasi anubistir, yada muhamedin babasi anubistir, zeus tir felan dese ne oluyor? Hakaret olmuyor mu?
Burda Efkan Ala sadece muhamedin gurur'a yenildigini söyleyince, herkes "allah islah etsin" felan diyor. Niye, o adamda kendi bakis açisindan söylemiyormu?
Daha önce dedigim gibi, o karikatürist'e kendi bakis açisindan muhamedi çizmis, degilmi? Iyi o zaman herkes kendi dini açisindan, hayat bakisindan dolayi istedigi hakareti istisin ve hiç kimse gik demesin.
Baska dinlere/inançlara saygi duymak ne zormus be
yok canım. bazıları sadece kendi inançlarına saygı beklerler. ve kendi inançlarına göre farklı olanada şeytan gibi kötülük simgesine benzetmekten ve hakaret etmektende geri durmazlar
.sonrada aa ne bozuldun ya. sen ateistsin. şeytana inanmazsınki. o yüzden ben inancım gereği en nefret ettiğim varlığı sana benzetebilirim. babanda şeytan derim.alınma gücenme.
nolacak şeytanda baban olsa . ne takıyorsun..
tarzı cümlelerle gelmekte, karşıdan bakınca olayı kurtarmıyor ve hakareti normalleştirmiyor.
ben inan artık saygı beklemiyorum bazılarından. burada bile şeytan senin babandırı normal karşılayanlar olduktan sonra.Birde adamin net söyledigi seylere türlü türlü anlam vermeye, kivirmaya çalisanlara ne demeli?
Cok üzücü gerçektende.
Ben herzaman farkli dinlere, inançlara saygim olmustur ve bu yorumlari okusamda bu hiç birseyi degistirmez fakat insanin içi burkulmasi bir gerçektir.
Bu seytanin varligina inanmak ne alaka oluyor? Hakareti anlamak için inanmak mi gerek?
Birisi müslümanlarin babasi anubistir, yada muhamedin babasi anubistir, zeus tir felan dese ne oluyor? Hakaret olmuyor mu?
Burda Efkan Ala sadece muhamedin gurur'a yenildigini söyleyince, herkes "allah islah etsin" felan diyor. Niye, o adamda kendi bakis açisindan söylemiyormu?
Daha önce dedigim gibi, o karikatürist'e kendi bakis açisindan muhamedi çizmis, degilmi? Iyi o zaman herkes kendi dini açisindan, hayat bakisindan dolayi istedigi hakareti istisin ve hiç kimse gik demesin.
Baska dinlere/inançlara saygi duymak ne zormus be
ben inan artık saygı beklemiyorum bazılarından. burada bile şeytan senin babandırı normal karşılayanlar olduktan sonra.
kulpuda ee sen zaten inanmıyorsun.
oldu o inanmıyor diye sen kalk dünyanın en nefretle andığı şeytanı ateistlerle özdeşleştir.
ama şunu derim hep
bunu diyenler gibi değilim. birinin kişiliğine sırrf inancı yada inançsızlığı için hakaret etmem. onu yaftalamam.
bunu yaparsam onlardan farkım olmaz. her inanca saygılıyım.
ben inan artık saygı beklemiyorum bazılarından. burada bile şeytan senin babandırı normal karşılayanlar olduktan sonra.
kulpuda ee sen zaten inanmıyorsun.
oldu o inanmıyor diye sen kalk dünyanın en nefretle andığı şeytanı ateistlerle özdeşleştir.
ama şunu derim hep
bunu diyenler gibi değilim. birinin kişiliğine sırrf inancı yada inançsızlığı için hakaret etmem. onu yaftalamam.
bunu yaparsam onlardan farkım olmaz. her inanca saygılıyım.
Evet, heleki son satirin ile çok haklisin. Daima kendim için, degerlerime göre dogru yolu seçmek zorundayim ben. Kin ile nefret ile hiçbir yere varilmiyor. Öyle yapmis olsam, onlardan dedigin gibi, farkim kalmazdi. O zaman hakikatten kinadigim basima gelmis olurdu.
Ateistlerin gunahi neden muslumanlari bu kadar geriyor onu da anlamiyorum. Bilincaltlariniza bu korkuyu enjekte etmeye calismak niyedir? Birakin cehenneme gitsinler sizler cennete gidersiniz insallah.
canım Müslümanlık kimsenin tekelinde değil onlar kendi işlerine geldiği gibi yaşıyor diye sen öyle olmak zorunda değilsin..Müslümanlık iyidir..
Bu konusmada asil ben saygiyi görmedim neyse.. hayirli günler.
Herkes belliki bastan beri istedigi gibi anlicak bu konuda daha yorum yapmicam .. kimseye günahinin bedelini korkutmak icin veya siz böylesiniz böyle olcaksiniz diyede demedim.. seytanla neden özlestirdigini vurgulamaya calistim ama yormicam daha fazla kendimi bir müslüman olarak kimsenin cehenneme girmesini istemem zulüm edenlerden baska.. ALLAH im herkesi affetsin ve cennetine koysun insALLAH
Ateistlerin gunahi neden muslumanlari bu kadar geriyor onu da anlamiyorum. Bilincaltlariniza bu korkuyu enjekte etmeye calismak niyedir? Birakin cehenneme gitsinler sizler cennete gidersiniz insallah.
size bir sorum olacak sizce cennet hiç olmasaydı insanların hepsi kötülükmü yapardı?
İslamda doğru bildiğinizi bilmeyenlere anlatın diye bir durum var dans..Bilenler bilmeyenlerden de sorumlular yani
Bu başkasının günahının beni seni germesi olayı değil. Herkes tek başına mezara girecek neticede.
Sen bunu anlamadıgını söylüyorsun ya mesela ben de müslümanların islamı anlattıklarında müslüman olmayanların neden alay ettiğini anlamıyorum. Burada çok konuşmuşumdur ateist olsun, hristiyan olsun ama hiçbirine de alaycı yaklaşmamışımdır, haddim değil ama bazıları bunu iyi yapıyor. her zaman saygı beklemek de olmuyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?