Nihat hatipoglu: "Ateistlerin babasi seytandir"

hep nihat yüzünden ortalığı karıştırdı
bizim lisede din hocası vardı deistlere deyyus derdi aklıma geldi şimdi zaar
çok kıl olurdum

din zaten insanların zayıf yönü.
daha doğrusu inanç diyelim
çünkü inanılan şey ilahi bir şey olmasa bile alay edildiğinde insanın gönlü kırılıyor
ilginç ama ben yazanı söyledim sadece
ee deminde ben koca hak ediyor manasında kaynar su dökerim ,dövdürtürüm dedim diye kuranla alay ediyor giibi göründüm. bazıı mesajlar bunu belli etti resmen.
neyse kurana laf etmediğim halde bu lafları duyduysam ben diyecek şey bulamıyorum.
ama şurada defalarca evet ateistler şeytanın çocuğudur babaları şeytandır dediler. hemde ciddi ciddi. hassaslık onlarıa has ,diğerlerine değil

olsun :)

banlanmaktan korkmayın hakaret yok bi şey yok niye banlasın

bu msjmdan sonra konu dışından bi de beni banlarsa isyan ederim kk yı yakarım

ahahah
ne bileyimo kadar ayet din tartışması geçti ki din yasak değil miydi gittik ki ne gittik 3 gün yokum gayrı

O lafinizda katir fln gecince orucu bozdum diyince tencere ya tapan fln denilince kim olsa öyle algilar ..
Cünkü gülüncek birsey yok ortada o ifadeler fln gereksizdi .
Heleki kanatli katir fln cok asiri okudugunuzuda belirtmeyince ister istemez öyle anlasilir.
Burda dar kafali diye elestiriyorsunuz ama bizim dedigimizden de birsey anladinizmi acaba..
Ilkte saygi cervevesinde konusuldu ama sonra orucu bozdum gibi laflar karsi tarafin oruc tuttugunu bildiginiz halde yakismadi size inancli degilim diyorsunuz sonucta.

Yanlis anlasilmalar olabilir kimse burda kimsenin kalbini kirmak istemiyor ama biz yanlis anladiklarimizla kirildik .

Yapmayın arkadaşlar, Norwegian yapma. Bir insan bir dine inanmadığını, hatta saçma bulduğunu söyleyebilir. Bu hakaret değil. Zaten kime göre neye göre belirleniyor ki hakaret olup olmadığı. Siz ineğe tapan hinduları saçma bulabilir, hatta ineği kesip yiyebilirsiniz, bir hindu size gelip dese ki ineği kesmeyeceksin o kutsaldır, siz gülmez misiniz?

Kimsenin bir dinin içeriğine saygı duyma gibi bir zorunluluğu yok(küfür ve hakaret etmediği sürece tabi) Saçma bulabilir, olmaz öyle şey diyebilir. Önemli olan o insanın inancını yaşamasını engellememek. Müslümanlar inanıyor, onların kutsalı diye inanmayanlar tartışmasın mı bu konuları?
Just gördüğüm kadarıyla Miraç olayından ve spermin dine göre çıkış yerinden bahsetmiş. Evet bana göre de saçma bunlar, ben zaten bunlar ve bunun gibi tuhaflıklar yüzünden vazgeçtim inanmaktan. Bunları saçma bulmasaydım, inanırdım. E bu açıdan bakınca inanmamak da hakaret oluyor.

Gerçi bu ülkede ateistim demek bile hakaret ve suç olarak algılandığı için benimki biraz uç bir istek oluyor ama artık aşmalıyız bazı şeyleri.

oky seninkinde dalga gecmek değil ki yansın bence hemde cayır cayır

işte benim de kastettiğim bu
oradan birisi yazıyor evet "dinimizce şeytandan daha pislerdir" diyor yok biz alınmıyoruz
(ki ateist demem kendime)
allahtan başkasına inanan şirk koşandır pistir diyor
ben alınıyor muyum?
hayır.
derse desin ne olacak yani o öyle deyince benim kaç yıllık inancım yıkılacak değil ya, sonuçta temelleri sağlamsa yıkılmaz
orada da amacınız belliydi bizim oruç esprisi gibi siz de kendi aranızda şakalaştınız
bu hassaslık değil artık adını koyamıyorum ama ayıp

ahahah
ne bileyimo kadar ayet din tartışması geçti ki din yasak değil miydi gittik ki ne gittik 3 gün yokum gayrı

ama konu direkt dinle bağlantılı hocanın biri ateistler şeytanın çocuğu derse konu gelip dine dayanır.

bu tür programlardan 600 bin alıyormuş nihat hoca aklıma geldi de

Sizi tanimayanlar sakanizi ciddiyetliginizi anlayamaz heleki bu konularda..
Etmediyseniz ne iyi! kimse kimseye seytanin cocugu demedi seytanin yolundan gidiyor diye görülüyor islam dininde bunu anlamak okadar zor degil.

yarım saattir şunu diyorum. ben birebir kuranda ve hadislerde geçenleri buraya aktardım. bunun neresi hakaret
madem hakaret bu kadar ateşle savunulan şey de bir hakaret
çünkü buna siz de inanıyorsunuz
ateizm saçma deyin deizm saçma deyin bana dokunmuyor
neden bu içerik bana mantıksız geliyor deyince karşı tarafa dokunuyor

ama konu direkt dinle bağlantılı hocanın biri ateistler şeytanın çocuğu derse konu gelip dine dayanır.

bu tür programlardan 600 bin alıyormuş nihat hoca aklıma geldi de

mune geldiğinde de buralarda olursun umarım kadesacım

şahidimiz de var mune bak biz bir şey yapmadık konu din

tatlım dalga geçer gibi konuşma baska inanmamak baska ben sana allaha inanmamana saygı duyuyorum seni de çok seviyorum.bu olay değil ki..katır vs bişiler yazmış ben dalga sezdim dolaylı inanmazsa inanmaz ama bastan beri aynı tavrı görünce hoş göremedim.beni cahil biri olarak görmesini yada diğer insanları kabullenmek çok farklı mesela..ister ateist olsun ister deist ister ineğe tapsın puta tapsın ben . ben asla dalga gecmem eminim buna..saçma olabilir ama ben dinde bazı seylerin sonradan değiştirildiğini düşünüyorum ve onlara zaten inanmıyorum meali yapana göre çok farklı.

teşekkür ederim canım..

yani. aklıma zerre kadar kuran gelmedi. adama ne yaparım diye düşündüm bir an. gücüm yetmezse bunları yaparım dedim. kuranla alakası yokken,alay etmeyin dendi. ama bunu diyenler ateistlere saygı duymuyorum diyebilecek kadar rahatlar. hadi biri sizin dininize saygı duymuyorum desin bakayım. şurada koca için dediğim lafları bile kurana endeksleyen beni recm ederdi kesin.
ki hala yineliyorum saygı her zaman saygı.
ama bu saygı tek taraflı değil. yok öyle

Son düzenleme:

ben ne dedim

"isterse tencereye tapsın iyi insan olsun benim için din önemli değil" dedim bu 1 bunda hakaret yok. gayet hümanist bir yaklaşım.

katır lafı da hadiste geçiyor

"göğe kanatlı katır burakla yükseldi" yazıyor ben yazmadım kim yazdıysa ona şikayet edin o zaman?

"orucu bozdum" da o arkadaşla aramızda espri. konuyla ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…