- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
inanmıyorsan inanma baskı yok bizde nötrüz..iyi insan yeri gelince özür dilemesini bilen insandır..illa Müslüman olması gerekmez..
yoo alay etmiyorum birebir yazanı söyledim niye alay edeyim herkesin bakış açısı farklı
ben de sorguluyorum bu neden böyle demek doğal hakkım merak etmek
bence güzel de bir şey
belki bir gün oturaklı bir şekilde iman etmeme sebep olacaktır
daha çok zamanın ve acın var bence yaşanacak
hakaret olsa özür dileyeyim cryptic ama ben orada yazanı söylüyorum kanatlı bir katır olan burakla göğe yükseldi diyor
:44:
Madem hakaretmiş kanatlı katırla göğe yükselmek inanmayın o vakit
ben orda yazanı aktardım
bırak ya kitapta yazınca okuyosunuz ne hoş ne hoş
biz deyine karşı görüşteniz ya dalga geçiyor olduk
canım tamam sakin ol onlarda ..bilmiyorum alay olarak algıladılar..alay ettiysen etmeni istemem..benimde sorgularım ,kızgınlıklarım oldu..ama çok üzüntülerden sonra şimdi böyleyim..umarım senin için en iyi nasıl olacaksa öyle olur iyi akşamlar...
iyi akşamlar
bence de kapatalım konuyu gitsin
o kadar dar görüşlü, tartışmaktan dahi korkan dar kafalı zihniyete bir şey anlatamam zaten..
ya demin ben farkındayım kaynar su dökelim o erkeğe yada dövdürelimi bile kuranla alay olarak algılayan oldu.canım tamam sakin ol onlarda ..bilmiyorum alay olarak algıladılar..alay ettiysen etmeni istemem..benimde sorgularım ,kızgınlıklarım oldu..ama çok üzüntülerden sonra şimdi böyleyim..umarım senin için en iyi nasıl olacaksa öyle olur iyi akşamlar...
yoo ben yazdığı gibi konuştum kanatlı bir katır olan burakla göğe yükseldi yazıyor :44:
tartışaktan korkann ve dr kafalı demekte kısmen haklısın maalesef gerçek bu..
ama sen bunu bu şekilde ifade etmiyorsun o msjında nedense aynı şeyi bende hissettim dalga geçen bir üslup..bu hoş değil..inanmak zorunda değilsin haklı nedenlerin vardır elbette sana inanmıyorsun diye akıl verecek değilim ama gerçekten ifadelerinde alay var..o orucu bozdum msjın da aynı şekilde.
siz alınmıyorsunuz. ne güzel. saygısızlık etmediğimi de biliyorsunuz. inancınız sağlam ben buna inanıyorum zira zayıf olsa kırılacak korkusu taşır insan. sorgulamaktan zarar çıkmaz, düşünmek güzeldir. bir çok şeyi bu kadar cıss gibi gören bir toplumda yetişince laf anlatmak da zor gerçi.
neyse akıbetimiz belli topluca banı yiyip gideceğiz
sorgulayan insan iyi insandır bence ..bir şeye körü körüne inanmak kötüdür..umarım kırılmadın bana..burası bazen zorlayıcı olabiliyor..
birde zorluklar yaşanmadan güzel günler gelmiyor..maalesef öyle..
o arkadaşla aramızda espri :44:
ben buradan şunu çıkardım. kkda bu tarz konular yanlış anlamaya açık. sen aslında alay etmek amacıyla yazmasan bile insanlar bazen bunu öyle yoorabiliyor. hele inançları konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?