- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
evet çünkü basılmış ilahiyat uzmanı birisi tarafından yazılmış
zira benim arapçam yok ben çevrileni okur bilirim
ben nerede hakaret etmişim hala oradayım
ne diye alınayımki . aldaytn erkeğe kaynar suyla ceza vermek yada birini tutup bir güzel dövdürtmek istemem alaysa bilemem artıkİyi ya ben kimseyi baz alarak söylemedim. Konudaki genel yorumlara bakarak söyledim. Sen alay etmediysen üstüne alınma yani.
Senin koca seni aldatsa ne yaparsın? Paşa paşa bosanır misin? Onun bir cezası olacak. Bu erkek için geçerlidir. Siz hangi diyarda yaşıyorsunuz pardon?
Onu kabul etme bunu kabul etme. Azıcık Terbiyeli olacaksın kabul etmedigin şeylere karşı da. Ayrıca sakin bana iman ediyorum deme. Allahin kurallarına inanmayan kitabına meleklerine iman etmeyen iman etmiş olmaz.
Ohhh ne ala ya işinize geleni alın işinize geleni almayın. Supermis gerçekten. .. size bu yollarinizda başarılar.
Ya sağlam olup hepsini inkar edeceksin ya da inanıyorsun hepsine inanacaksin. Kendinle celismeyeceksin ... Selametle...
kim geçiyor. hangi mesaj.
karısını aldatan gebersin derken recm den çok mu kötü oluyor. siz ne düşünyorsunuz aldatma konusunda...
Heh işte canım bak bu şekilde yazarsan dalga oluyor. Çünkü sen onun gerçek olduğunu sanıyorsun. Üstüne de alkışlarsan başka türlü anlaşılmaz. Hakaret ettiğini görmedim ben onu bilmiyorum.
ne diye alınayımki . aldayan erkeğe kaynar suyla ceza vermek iada birini tutup bir güzel dövdürtmek istemem alaysa bilemem artık
. ama o adamda haketmiyor değil.:)
hoş yok ya yinede can yakmak olur bu. defolup gitsin bence:)
. şimdi yine alay ediyor derler ya. neyse.
ne diye alınayımki . aldayan erkeğe kaynar suyla ceza vermek iada birini tutup bir güzel dövdürtmek istemem alaysa bilemem artık
. ama o adamda haketmiyor değil.:)
hoş yok ya yinede can yakmak olur bu. defolup gitsin bence:)
. şimdi yine alay ediyor derler ya. neyse.
Senin koca seni aldatsa ne yaparsın? Paşa paşa bosanır misin? Onun bir cezası olacak. Bu erkek için geçerlidir. Siz hangi diyarda yaşıyorsunuz pardon?
Onu kabul etme bunu kabul etme. Azıcık Terbiyeli olacaksın kabul etmedigin şeylere karşı da. Ayrıca sakin bana iman ediyorum deme. Allahin kurallarına inanmayan kitabına meleklerine iman etmeyen iman etmiş olmaz.
Ohhh ne ala ya işinize geleni alın işinize geleni almayın. Supermis gerçekten. .. size bu yollarinizda başarılar.
Ya sağlam olup hepsini inkar edeceksin ya da inanıyorsun hepsine inanacaksin. Kendinle celismeyeceksin ... Selametle...
ismi değişik olan arkadaşım anımsayıp yazamadım şimdi çok karışık :)
mesajı 15 dk sonra atabiliyor musum
vakit dolunca atarım cevabını
ki iftar hazırlamaya gidiyorum
biraz gecikecek gibi
Karısını aldatanlara şu bu diyorlar yok bi yerlerini keseceksin yok oldureceksin diyorlar ama islam recm diyince de sırf islam diyor diye şok oluyorlar. Ayıp ya. Insan azıcık sağlam duracak kendisiyle celismeyecek..
Karısını aldatanlara şu bu diyorlar yok bi yerlerini keseceksin yok oldureceksin diyorlar ama islam recm diyince de sırf islam diyor diye şok oluyorlar. Ayıp ya. Insan azıcık sağlam duracak kendisiyle celismeyecek..
cezası hukukta var.
herkesin içinde taşlanarak öldürülmek mi
bir kez recm videosu izledim yüreğim kanar gibi oldu o kadar kötü oldum ki
ben böyle bir şeye göz yumamam.
bu bir insanlık suçudur.
dipnot: iman etmiyorum
bilgece yapma lütfen. ben bunu diyorumda dilimde mesela..yani yok kaynar su yok,dövdürtme. kızdığım için.Karısını aldatanlara şu bu diyorlar yok bi yerlerini keseceksin yok oldureceksin diyorlar ama islam recm diyince de sırf islam diyor diye şok oluyorlar. Ayıp ya. Insan azıcık sağlam duracak kendisiyle celismeyecek..
amacım öyle olsa sonuna gülme smileyi falan koyarım ya da dil çıkaran bir smiley. yani banane kim neye inanırsa inansın, ben iyiliğe bakarım insanlığa bakarım.
sana bu konuda katılıyorum bilgece sırf islamdan nefret ettikleri için bunu diyorlar kimse nedense bir yahudiye hristiyana kişi ateist olsa da saygı duyuyor.kadın adamın cinsel organını kesse haketti denir .recm in farkı ne..sanki recm yapalım dedik.. recm demekki islam bunun çok kötü bir günah olduğunu düşünüyor ve en kötü ceza vermek gerektiğini düşünüyor. bunu yorumlamak çok mu zor anlamadım..
bence yazma gerek yok saygı karşılıklı olur saygı duymayana saygı duyamacağım..
oky yazmama gerek yok arkadaş dinle dalga geciyor yok inanmak zorunda değilim peygamberin mucizesi ile dalga geciyor ben mi saptırıyorum bisüürü aynı şeyi düşünen insna var.
bu arkadaş ateist se ben saygı duyacağım cahil insanlar gibi kafir gavur şeytanın cocuğu demeyeceğim demi ama o bana ve inananlara dollaylı yoldan böyle bir dine inanan cahil diyecek
herşey karşılıklı saygı esasına dayanır.
orucu bozdum ben diyor komik mi Allah aşkına.. ..
neyse daha fazla bu konuda yazamayağım zorla insanı çileden çıkarmaya saygısızlık yaptırmaya çalışıyorlar..
sana iyi günler dilerim...
Madem iman etmiyorsun ben sana burdan bir sürü küfür hakaret ve inanclarina karşı dalga içeren şeyler sayayim. Emin ol Nihat bet gibi sakin olamam ben. Hani siz bize saydiniz ya dinime saydiniz ya ben dinimin bana emrettigini yapıyorum. "SIZ O INANMAYANLARIN INANCLARINA LAF ETMEYin KI ONLAR DA SIZE DININIZE LAF ETMESIN"
Ama bakıyorum da demediginiz pislik kalmadı. Nefretinizi hakaret ederek kusarsaniz her yerde herkes şeytanın babası der ama şeytan bile savaş anında uzaklaşıp
'Vallahi ben Allahtan korkarım cunku ben sizin gormediginiz şeyleri görüyorum' der..
Hadi bye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?