Nihat hatipoglu: "Ateistlerin babasi seytandir"

ismi değişik olan arkadaşım anımsayıp yazamadım şimdi çok karışık :)

mesajı 15 dk sonra atabiliyor musum

vakit dolunca atarım cevabını

ki iftar hazırlamaya gidiyorum

biraz gecikecek gibi

evet çünkü basılmış ilahiyat uzmanı birisi tarafından yazılmış
zira benim arapçam yok ben çevrileni okur bilirim
ben nerede hakaret etmişim hala oradayım

Heh işte canım bak bu şekilde yazarsan dalga oluyor. Çünkü sen onun gerçek olduğunu sanıyorsun. Üstüne de alkışlarsan başka türlü anlaşılmaz. Hakaret ettiğini görmedim ben onu bilmiyorum.

İyi ya ben kimseyi baz alarak söylemedim. Konudaki genel yorumlara bakarak söyledim. Sen alay etmediysen üstüne alınma yani.
ne diye alınayımki . aldaytn erkeğe kaynar suyla ceza vermek yada birini tutup bir güzel dövdürtmek istemem alaysa bilemem artık
. ama o adamda haketmiyor değil.:)
hoş yok ya yinede can yakmak olur bu. defolup gitsin bence:)
. şimdi yine alay ediyor derler ya. neyse.

Son düzenleme:

cezası hukukta var.
herkesin içinde taşlanarak öldürülmek mi
bir kez recm videosu izledim yüreğim kanar gibi oldu o kadar kötü oldum ki
ben böyle bir şeye göz yumamam.
bu bir insanlık suçudur.

dipnot: iman etmiyorum

kim geçiyor. hangi mesaj.

oky yazmama gerek yok arkadaş dinle dalga geciyor yok inanmak zorunda değilim peygamberin mucizesi ile dalga geciyor ben mi saptırıyorum bisüürü aynı şeyi düşünen insna var.
bu arkadaş ateist se ben saygı duyacağım cahil insanlar gibi kafir gavur şeytanın cocuğu demeyeceğim demi ama o bana ve inananlara dollaylı yoldan böyle bir dine inanan cahil diyecek
herşey karşılıklı saygı esasına dayanır.
orucu bozdum ben diyor komik mi Allah aşkına.. ..
neyse daha fazla bu konuda yazamayağım zorla insanı çileden çıkarmaya saygısızlık yaptırmaya çalışıyorlar..
sana iyi günler dilerim...

karısını aldatan gebersin derken recm den çok mu kötü oluyor. siz ne düşünyorsunuz aldatma konusunda...

Karısını aldatanlara şu bu diyorlar yok bi yerlerini keseceksin yok oldureceksin diyorlar ama islam recm diyince de sırf islam diyor diye şok oluyorlar. Ayıp ya. Insan azıcık sağlam duracak kendisiyle celismeyecek..

Heh işte canım bak bu şekilde yazarsan dalga oluyor. Çünkü sen onun gerçek olduğunu sanıyorsun. Üstüne de alkışlarsan başka türlü anlaşılmaz. Hakaret ettiğini görmedim ben onu bilmiyorum.

amacım öyle olsa sonuna gülme smileyi falan koyarım ya da dil çıkaran bir smiley. yani banane kim neye inanırsa inansın, ben iyiliğe bakarım insanlığa bakarım.

Ya bir dakika o kaynar su olayı nerden çıktı Ben sadece Nisa 34. ayetten bahsediyorum onun gerçek sanılıp yorum yapılmasından yani. Mesela şuan konu recme geldi ona nereden gelindi onu da anlamadım.

iyide bunu için hadım cezası var

dövdürtmene gerek yok ki :)

neyse bi arkadaş daha var zaten yazmam gerekn ancak gerçekten vaktim yok :)

selametle ALLAH cc emanet olun

Son düzenleme:

bence boşansa daha iyi birde aldatan adam tazminat versin..kimsenin kafası gitmesin..

ismi değişik olan arkadaşım anımsayıp yazamadım şimdi çok karışık :)

mesajı 15 dk sonra atabiliyor musum

vakit dolunca atarım cevabını

ki iftar hazırlamaya gidiyorum

biraz gecikecek gibi

benim o özelden bir açıklama yazmışsınız ayetle ilgili teşekkür ettim cevap da ettim ama 15 dk sonra burada olur muyum bilemiyorum zira toptan siteden atılıcaz gibi duruyor

Karısını aldatanlara şu bu diyorlar yok bi yerlerini keseceksin yok oldureceksin diyorlar ama islam recm diyince de sırf islam diyor diye şok oluyorlar. Ayıp ya. Insan azıcık sağlam duracak kendisiyle celismeyecek..

Aynen bende diyecektim bunu.. herhalde hükümlük kendilerine olunmasini istiyor olabilirlermi.. diye soruyorum ön yargida bile bulunmicam.

sana bu konuda katılıyorum bilgece sırf islamdan nefret ettikleri için bunu diyorlar kimse nedense bir yahudiye hristiyana kişi ateist olsa da saygı duyuyor.kadın adamın cinsel organını kesse haketti denir .recm in farkı ne..sanki recm yapalım dedik.. recm demekki islam bunun çok kötü bir günah olduğunu düşünüyor ve en kötü ceza vermek gerektiğini düşünüyor. bunu yorumlamak çok mu zor anlamadım..
bence yazma gerek yok saygı karşılıklı olur saygı duymayana saygı duyamacağım..

Madem iman etmiyorsun ben sana burdan bir sürü küfür hakaret ve inanclarina karşı dalga içeren şeyler sayayim. Emin ol Nihat bet gibi sakin olamam ben. Hani siz bize saydiniz ya dinime saydiniz ya ben dinimin bana emrettigini yapıyorum. "SIZ O INANMAYANLARIN INANCLARINA LAF ETMEYin KI ONLAR DA SIZE DININIZE LAF ETMESIN"
Ama bakıyorum da demediginiz pislik kalmadı. Nefretinizi hakaret ederek kusarsaniz her yerde herkes şeytanın babası der ama şeytan bile savaş anında uzaklaşıp
'Vallahi ben Allahtan korkarım cunku ben sizin gormediginiz şeyleri görüyorum' der..
Hadi bye....

bilgece yapma lütfen. ben bunu diyorumda dilimde mesela..yani yok kaynar su yok,dövdürtme. kızdığım için.
yoksa şiddet bana göre değil.
o adamı ne ipleyeceğim. yolu açık olsun. defolup gider.

Son düzenleme:
amacım öyle olsa sonuna gülme smileyi falan koyarım ya da dil çıkaran bir smiley. yani banane kim neye inanırsa inansın, ben iyiliğe bakarım insanlığa bakarım.

Bak mesela Hatipoğlu'nun söylemleri nasıl yanlış anlaşıldı değil mi? Ki ben onun söylediğini islama göre açıkladım burada. Yani yanlış anlaşılacak durum olmadıgını da. E işte böyle forumda o şekilde yazınca da yanlış anlaşılır. Ha diyorsan ki ben inanmıyorum ama alay da etmiyorum, amacım o değildi tamam o zaman amenna.

Ama bu din konusu yanlış anlaşılmaya cok müsait.

ben hala nerede saygısızlık yaptığımı merak ediyorum. bana öyle demiştiniz ya ben inanmıyorum hadiste ayette böyle yazıyor bu bana mantıklı gelmiyor dedim

nowergian onlara göre biz başı açığız bizim onların sahiplendiği dinde yerimiz yok ama onları allaha havale ettim..peygamber efendimizle ilgili cehaletine ver arkadaşın herkezin günahı kendi boynuna..

burda tek öfkelenen sizsiniz hanımefendi biz sakiniz gayet
kimsenin kimseye hakaret ettiği yok
inanmıyorum demek ne zamandır hakaret oldu
geçin bu işleri
türbana özgürlük
deistim deyince hakaret
yok öyle bir dünya
özgürlükse herkese özgürlük

oky yolu açık olsun diyorsakta bir kadın bunu unutamaz bence ben böylelerin Allah tarafından da belalarını bulmlarını diliyorum. Aldatan bir insan gözümde ucubeden daha aşağıdır taviz vermek istemeyeceğim tek sey
kimseye yaşatmasın bu olayı yazık ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…