- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
saygı duymayı geç dalga geçiyor !
kuranı kerimle hz muhammed sav ile dalga geçenler var ya ne saygısı duyacağım anlamadım bunlara.. ben saygı duydum duyacağım kadar ama dalga geçenlerle saygı duyamacağım.oruç tutuyor diye kücük beyniyle dalga geçenler var. sizden ricam kib leyin bu dalga gecenleri
hah. o zaman yanlış bilgi verene bunu diyeceksin. bak kuranda olmayan şeyi çıkıp burada yazanda.Buluttan nem kapmıyorum gördüğüm ortada olan mesajlardan bahsediyorum. Ve bilmeyen insanlar da o ayetleri gerçek sanıp nefret eder islamdan aynı şekilde dalga geçer.
Diğer kimselere tepki verilmezken mi
Sen kendinde misin arkadaşım nihat hatipoğlunun konusunda mehmet ali erbile tepki gösterecek değilim heralde
Sizlere bir iki masal anlatır din üzerinden yolunu bulur
hayır bana bir hakaret bir saygısızlık bir dalga gösterin?
hadiste yazıyor siz kendinize hakaret ediyorsunuz o vakit.
diğeri de tarık 7 suresidir
açın bakın. bel kemiği ile omurga arasından spermlerin atıldığı yazıyor ben de buna inanmıyorum diyorum
kanatlı katıra da inanmıyorum diyorum
saygısız oluyorum, hakaret ediyor oluyorum :44: ..
alay edilmidi gecmis sayfalarda edildi,siz herseye normal baktiniz icin ilgilendirmiyordur sizi
ben burda oldum zaman,dogru bildiklerime herzaman sesim cikmistir ama 24 saat zamanim yok kusura bakma
süleyman ateş benim okuduğum kitap buydu tarık suresi 7. ayet
inanmıyorum demek hakaret saygısızlık mı oluyor
ben böyle bir ayete inanamam zira öyle değil evlilik geçirmiş insanım yani mantığa ters canım
neyse şimdi anlıyorum ben ülkemiz nereye gidiyor
inanmıyorum diyeni kırbaçlıcaksın, öldürceksin falan
baksana hakaret algılıyorlar direkt
madem inancınız bu kadar kuvvetli gülüp geçin
sen alındın mı alınmadın mesela.
ilginç
Terbiyeli ol, senin o kanatlı kalır dediğin Miraç mucizesidir. Terbiyeni takın. Ayrıca Kurana uyan hayatını ona göre yaşayan bir adam asla ama asla karısına vurmaz. Karısını gül gibi yaşatır bunu da unutmayın. Şahsen biz öyle yapıyoruz. Çünkü Allah kadınları erkeklere emanet vermiştir. O karısını dovenler imandan Kurandan haberi olmayan vicdandan yoksun insanlar. .Siz hala bunu anlamiyorsunuz ya pes pes pes.. evliyken zina eden erkek de recm edilir. . Neyse haydi hoşçakalın. .
Ama saygısızlık da etmeyin, azıcık terbiye, edep...
canım onlarda dalga geçiyorlar..birde her kul kendi bacağından asılır..
Hayır bak sen o ayetin gerçekten öyle olduğunu bilerek koydun değil mi? Yanlış mı anlamışım? Ve gerçek sandığın için de alkışladın mesela. İstediğine inanabilirsin bu senin iraden senin kalbi duyguların. Özgürsün yani benim sana demek istediğim inanç meselesi değil.
hah. o zaman yanlış bilgi verene bunu diyeceksin. bak kuranda olmayan şeyi çıkıp burada yazanda.
insanı bu tarz yanlış bilgiler soğutur kurandan işte.
hah. o zaman yanlış bilgi verene bunu diyeceksin. bak kuranda olmayan şeyi çıkıp burada yazanda.
insanı bu tarz yanlış bilgiler soğutur kurandan işte.
onu geçte israil i karalarken şimdi kendi milletimiz bizim inanacımızla dalga geçiyor onlar ne yapmaz.. baskalarına benzemeyin demiş. Atatürk bile demiş Batının ilmini alın kötülüğünü değil..
neyi normal karşılıyormuşum..kuranı kerimde kadına şiddet yoktur..şeytan sadece ataistlere gönderilmedi yazıyoruz burada
kim geçiyor. hangi mesaj.saygı duymayı geç dalga geçiyor !
recmi savunan bir insan
recmi savunan bir insan
Terbiyeli ol, senin o kanatlı katır dediğin Miraç mucizesidir. Terbiyeni takın. Ayrıca Kurana uyan hayatını ona göre yaşayan bir adam asla ama asla karısına vurmaz. Karısını gül gibi yaşatır bunu da unutmayın. Şahsen biz öyle yapıyoruz. Çünkü Allah kadınları erkeklere emanet vermiştir. O karısını dovenler imandan Kurandan haberi olmayan vicdandan yoksun insanlar. .Siz hala bunu anlamiyorsunuz ya pes pes pes.. evliyken zina eden erkek de recm edilir. . Neyse haydi hoşçakalın. .
Ama saygısızlık da etmeyin, azıcık terbiye, edep...
recmi savunan bir insan
karısını aldatan gebersin derken recm den çok mu kötü oluyor. siz ne düşünyorsunuz aldatma konusunda...
savunurlar boşver sen onlar yüzünden dininden soğuma..dinimiz güzel bir din..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?