- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi kararsiz_2013
[video=youtube;1jVAE1oNdZk]https://www.youtube.com/watch?v=1jVAE1oNdZk[/video]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben herşeyden çok öyle düşünen bir adamın böyle karalar içinde bir kadınla evli kalmasına şaşırdım.
videoya gelince tam anlamıyoa saçmalık
demekki gerçek bir ateistle tanışmamış demekki,belki deistler için söylediği doğru olabilir
mesela ben dinlere inanmıyorum ama Allaha sevgim de inancım da sonsuz.Gerçekten de dediği gibi,nüfus cüzdanımı kaybetsem başlıyorum "allahımmm,hadi bulayım,ltfen güzel allahım" diye :)
Ama ateistler için aynı şey geçerli değil
adam niye inanmadığı birşeye sarılsın zor durumdayken.Hangimiz Zeus bizi koru diye dua ediyoruz???
ateistlerin babası şeytandır açıklaması da komik mi komik
kedi de kesiyodur ona göre ateistler:)
Islam inanisinda boyle bir ifade olmasi beni sasirtmafi. Bu gibi sebeplerden musluman degilim. Beni sasirtan din adaminin halki nefrete surukleyecek ifadeler kullanmasi oluyor. Yaziktir yapmayin etmeyin. Hep soyluyorum allah var mi yok mu ilgilenmiyorum kendimi ateist olarak tanimlamam kendimi siniflandirmam cunku. Seytan insanin icindedir. Disarlarda aramayin. Benim bildigim islama gore herkesin icinde seytan vardir ve insanlarin gorevi bu seytani oldurmeye calismaktir. En azindan benim ailemin mezhebinde boyle tanimlanirdi seytan.
Benim seytanla aram iyi degildir ayrica. Ben insanlara cicek bocek hayvanlara her turlu mahlakata asigim.korkmayin inancsiz insanlardan. Cok da merhametliyimdir.
Iyide, kendini niye açiklamak zorunda olarak hisediyorsun? Müslümanlarda "ben çiçek böcek severim, iyiyimdir yaa" demiyorlar ki
Insanlari dinine göre ayristiran, sirf baska dine mensup oldugu için kinayan ve ya hor gören insanda yalnis görerim. Farkli dine mensup olan kiside degil.
Nihat Hatipoğlu bir İslam alimi
Konuya cevabı tabi ki İslam çerçevesinde olacaktır
Hocanın üslubu her zaman ılımlıdır, kimseye hakaret etmez
Şeytan lafına neden bu kadar kızılıyor anlamadım, Allah'ın varlığına inanmıyorlar da onun yarattığı şeytanın varlığına mı inanıyor ateistler ? Biri yoksa diğeri de yoktur neden ki inanmadıkları varlıkların ifadesine bu tepki
Ancak bir İslam adamının, hayatını bu yola adamış bir insanın ateizme sempatik bakmasını, olabilir normaldir demesini kimse beklememeli
İslam'ın kuralları açıktır ve ilmi ne derece olursa olsun her hocanın görüşü bu yöndedir dahası sadece İslam değil diğer dinlere mensup olan din adamları da aynı minvaldedir, insanları Allah yoluna davet eden birinin ateizme saygı göstermesini beklemek ne kadar mantıklı. Videoda bahsedilen kadının ateist eşi ne kadar saygı göstermiş ki eşinin inancına
Nihat Hatipoğlu bir İslam alimi
Konuya cevabı tabi ki İslam çerçevesinde olacaktır
Hocanın üslubu her zaman ılımlıdır, kimseye hakaret etmez
Şeytan lafına neden bu kadar kızılıyor anlamadım, Allah'ın varlığına inanmıyorlar da onun yarattığı şeytanın varlığına mı inanıyor ateistler ? Biri yoksa diğeri de yoktur neden ki inanmadıkları varlıkların ifadesine bu tepki
Ancak bir İslam adamının, hayatını bu yola adamış bir insanın ateizme sempatik bakmasını, olabilir normaldir demesini kimse beklememeli
İslam'ın kuralları açıktır ve ilmi ne derece olursa olsun her hocanın görüşü bu yöndedir dahası sadece İslam değil diğer dinlere mensup olan din adamları da aynı minvaldedir, insanları Allah yoluna davet eden birinin ateizme saygı göstermesini beklemek ne kadar mantıklı. Videoda bahsedilen kadının ateist eşi ne kadar saygı göstermiş ki eşinin inancına