nihat dogan ozur diledi

Beyaz futbolda ahmet cakar nihat dogana guzel bi ayar verdi.izlenmeye deger link bulursam.atarim.rasim oztekini hic sevmememe ragmen ona ve ahmet cakar a duyarliliklarindan.dolayi tum.kadinlar adina tesekkur ederm
hemen link bulup eklemelisiniz, çok merak ettim :) haber niteliği taşımayan konular kapanıyor sanırım.

edit: eklemişsiniz

Linksiz haber niteliği olmayan konuları açmayınız, konuyu ilk açarkende yorumlamadan paylaşınız haberi, bu seferlik düzenleme yaptım, bu kurala dikkat ederek konu açarsanız sevinirim

İşte özürle ilgili yorumum, geçmiş olsun Nihat bey, bakınız hala size bey diyorum, birşeyler söylerken dilin kemiği olmalı, bin düşünüp bir söylemeli.
Çocuk ve kadınlara yönelik hertürlü kötülükse ne siyasiler ne de medyada gözüken kişilerce siyasete ya da reklama alet edilmemeli, acı ve ölümün tarifi yok, kimse acılar üstünden prim yapmaya kalkmasın.

yarışmadan da diskalifiye olmuş cibiliyetsiz kendini kurtarmak için yeminler üstüne yemin etmiş ya, bir parça onuru varsa çenesini kapatır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…