- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyleri bende yazdım.Yazık kızın kemikleri sızım sızım sızladı.
Tamam inançlı biri olabilirsin, dünyanın en sinirleri alınmış, en metanetli, en hümanist en bilmem ne insanı olabilirsin ama kızının ölüsüne saygı duymayıp o ölümü basitleştiren, normalleştiren, hak ettiye getiren bir adamın koluna girersen hu insanlığa hakarettir.
Bunları toplumdan afaroz etmek tek çözüm, bağrımıza bastıkça amip gibi çoğalırlar, aman dikkat edelim hareketlerimize, içinden affet, kardeş ol, sev ama toplum önünde bu tiplere yüz vermeyelim Allahasen, yanlış bir mesaj bu...
Aynı şeyleri bende yazdım.
İstediği kadar merhametli olsun o kim ki merhamet etceksin.Diğeri kızın senin.
Merhamet başka birşey .O senin kızına merhamet gösterdimi ki nerdeyse oh olsun dedi.
Bence garip..
Bunun "benim olmazsan taciz ederim" diye şarkısı yok mu ?Hayır yani kızını hedef almadım, yanlış anladılar bey abi ayağı yaptı adama muhtemelen. Yahu insan der kızıma demesen bile böyle gerzek bir açıklama yapan bir adama ben neden kardeşim diyim? Mini giyersen taciz olur, konuşmayacaksın bikbik, tam da Özgecan haberleri sonrası.
Bence bu adam tanınmadığı bir yerlerde yaşasın, az çok parası vardır, gitsin yani ne işi var bu kepazelikten sonra. Utanmıyor da yüzsüz hala kameraları alıp bunu yapabiliyor.
Bunun "benim olmazsan taciz ederim" diye şarkısı yok mu ?
Yeminlen evlat olsa sevilmez.Sırf israf...
Ayıpsın ağlamaz mı ağlamış tabi..Fotoda da anası mecburi görev gibi gitmiş sanki. Doğurdum madem çekicem artık demiş. Cidden yazık kadına evladını böyle haberlerde görmek, ne yapsın?
Acaba ağladı mı Nihat, bunun videosu var mı, yok ya da izlersem ifrit olabilirim...