nihat dogan ozur diledi

Şaka gibi ya bu kadar bariz nasıl yalan söyleyebilir bir insan? Bari söylediğin yalana Allah'ı peygamberi katma. Madem söylediğinin arkasında duramayacaksın ne diye kendini ortaya atıyorsun? Gereksiz herif.

önceki twitlerime bakarsanız anlarsınızmışmışş da.. ya bırak daha neyi konuşuyosun be adam..

kızlar geç gördüm yorumlarınızı o yüzden atamadım linki ama arkadaş atmış yukarda sağolsun

yarışmadan da diskalifiye olmuş cibiliyetsiz kendini kurtarmak için yeminler üstüne yemin etmiş ya, bir parça onuru varsa çenesini kapatır artık.
süper iste bu.peki kesin mi yarısmadan diskalifiye olduğu?bu adamı artık ekranlarda görmeye tahammül edemem zaten izlemem ama bu ülkede artık prim yapmasını istemiyorum silinip gitsin artık

bu gibi olaylarda kadını suclayacak soylemlerin ozru olmaz burda yasamını yitirmiş hemde feci sekilde can vermiş bir kızcagız sozkonusu ustelik..tecavuzde hicbir zaman kadının sucu olmaz bunu herkesin beyninin alması lazım adı ustunde tecavuz taciz bunlar zorla olur kadın istese zaten ortada tecavuzde tacizde olmaz zoraki birseyler olusmaz..birde acıklama yapıyoruz bunları yazık ki ne yazık bu durumlara dustuk artık..

süper iste bu.peki kesin mi yarısmadan diskalifiye olduğu?bu adamı artık ekranlarda görmeye tahammül edemem zaten izlemem ama bu ülkede artık prim yapmasını istemiyorum silinip gitsin artık
öyle diyorlar kesin mi bilmiyorum ama acun affetmez ki affederse kendinin de 2 kızı var ya ona da yazıklar olsun, umarım doğrudur o haber şu adamı piyasadan silsinler artık, bu sefer geniş bir kitleyi karşına aldı iflah olmaz.

Anne? Beni duyuyomusun? Bugün pazar değil neden yıkıyorsunuz beni? Kıyafetlerim nerde? Bu beyaz örtü ne anne? Çok sert. Neden bir tabutun içindeyim? Kim bu insanlar? Neden gömüyosunuz anne beni? Ben isteyerek yapmadım bunları! Tecavüz ettiler anne! Burası çok karanlık. Korkuyorum anne. Neredesiniz? Göremiyorum. Her taraf toprak kokuyor. Yağmur mu yağdı? Ben artık acı çekmiyorum. Pis, soğuk elleriyle dokundular bana. Bağırdım, çığlık attım kimse duymadı, kimse yardım etmedi bana anne! Kendimi korumaya çalıştım bileklerimi kestiler anne! Ellerimi kopardılar! Artık sana dokunamayacakmıyım? Ateşe attılar beni anne! Yaktılar beni! Artık sana sarılamayacakmıyım? Babamı koklayamayacakmıyım? Ya arkadaşlarım? Onlarla birlikte olamayacakmıyım? ANNE SEN BENİ BIRAKMAZSIN DİMİ? KIZIM CANIM YAVRUM DEYİP SARILIRSIN BANA DEĞİL Mİ? ANNEM BEN SENİ ASLA YANLIZ BIRAKMAM SENDE BENİ YANLIZ BIRAKMAZSIN DİMİ? ÖLMÜŞ OLSAMDA GELİRSİN ZİYARETİME DİMİ? Burası çok soğuk anne. Üşüyorum. BİR AVUÇ TOPRAK DAHA ATARMISIN ÜSTÜME..
#OzgecanAslan

Lütfen herkes pazartesi günü siyahlar içinde giyinebilirler mi #özgecanaslanımız için..

Bak nihatçım birazdan seni arayacağız, ahmet abi atar gider yapacak işte rasim falan bağıracaklar biraz sen de özür dileyeceksin konu kapanacak tamam mı abi, hadi biz arayıp yayına bağlayacaz seni.'

Ye-mez-ler!!!

Böyle çapsız,ağzının ayarı olmayan insanlar olduğu sürece bazı olaylar normalleştiriliyor ne yazık ki!! Bir şeyler yapamıyorsan bile insanlık adına sus bari!!

Ailesinin yürek sızısı, Ne bunun özürüyle diner. Ne de sözde büyüklerin başsağlığına gitmesiyle, milletin kameralara ajitasyon çekmesine de acıları dinmeyecek.
Babasının toprak atmayın meleğime diye feryat edişini unutamıyorum. Benim anne olmayan yüreğim böyle dağlandıysa annesi için 2 sn empati yapmaya gücüm el vermiyor.
Böylesine bir acının üstünden siyaset yapmaya çalışanların, çürümüş yüzlerine katlanamıyorum.
İktidar yalakası, üç kuruşluk adamların hadsiz konuşmalarından tiksiniyorum.
Muhalefetin adam ülkücüymüş diye reklam yapmasını görünce tüylerim diken diken oluyor.
Ha osmanlıcıların, yada şeriat yanlılarının, e şeri kanunlar olsaydı bunlar başınıza gelmezdi demelerine kanım donuyor, diyecek tek lafım yok.
Evet acıyı laf sokmak için intikam sözlerine koz olarak kullanacak kadar, aşağılık mahlukatlarsınız.
Hele de bu tiplerin,
Bir laf edip götü yemeyince Türk halkından özür dilerim diye yandaş tv lerine çıkıp, ağlamaları hepten midemi bulandırıyor.
İçimden sörvayvırını s...yim demekten başka bir şey geçmiyor. Sörvayvır ne lan böyle bir acının yanında pislik herif.

Bir ailenin kızına duyduğu acı bunca tazeyken, ağız isaline tutulan,yüreği RAB sevgisinden gr almamış,sadece kendi inançlarının doğru olduğunu sanan,düşüncesiz, hadsiz, pislik, sırf yukardan bir torpilin olur para gelir zihniyetindeki adamların,
Var olduğu topraklarda yaşadığım için kendimden utanıyorum.
Biliyorum ki benim gibi günlerdir tiksinme ve utanç içinde yaşayan binlerce bayan var.
Ne diyelim bu pislikler sokakta rahat rahat gezerler, biz de onların yerine utanmaya devam ederiz....
Umarım bir gün, anaları da ben bu ifrazatı nasıl yaptım diye, en az bizler kadar utanç duyarlar!

Son düzenleme:
X