Ailesinin yürek sızısı, Ne bunun özürüyle diner. Ne de sözde büyüklerin başsağlığına gitmesiyle, milletin kameralara ajitasyon çekmesine de acıları dinmeyecek.
Babasının toprak atmayın meleğime diye feryat edişini unutamıyorum. Benim anne olmayan yüreğim böyle dağlandıysa annesi için 2 sn empati yapmaya gücüm el vermiyor.
Böylesine bir acının üstünden siyaset yapmaya çalışanların, çürümüş yüzlerine katlanamıyorum.
İktidar yalakası, üç kuruşluk adamların hadsiz konuşmalarından tiksiniyorum.
Muhalefetin adam ülkücüymüş diye reklam yapmasını görünce tüylerim diken diken oluyor.
Ha osmanlıcıların, yada şeriat yanlılarının, e şeri kanunlar olsaydı bunlar başınıza gelmezdi demelerine kanım donuyor, diyecek tek lafım yok.
Evet acıyı laf sokmak için intikam sözlerine koz olarak kullanacak kadar, aşağılık mahlukatlarsınız.
Hele de bu tiplerin,
Bir laf edip götü yemeyince Türk halkından özür dilerim diye yandaş tv lerine çıkıp, ağlamaları hepten midemi bulandırıyor.
İçimden sörvayvırını s...yim demekten başka bir şey geçmiyor. Sörvayvır ne lan böyle bir acının yanında pislik herif.
Bir ailenin kızına duyduğu acı bunca tazeyken, ağız isaline tutulan,yüreği RAB sevgisinden gr almamış,sadece kendi inançlarının doğru olduğunu sanan,düşüncesiz, hadsiz, pislik, sırf yukardan bir torpilin olur para gelir zihniyetindeki adamların,
Var olduğu topraklarda yaşadığım için kendimden utanıyorum.
Biliyorum ki benim gibi günlerdir tiksinme ve utanç içinde yaşayan binlerce bayan var.
Ne diyelim bu pislikler sokakta rahat rahat gezerler, biz de onların yerine utanmaya devam ederiz....
Umarım bir gün, anaları da ben bu ifrazatı nasıl yaptım diye, en az bizler kadar utanç duyarlar!