merhaba kızlar!! hatırlarsanız dr bana bebeişin kasımda gelecek demişti normal doğum yaparsak. ben de çok üzülmüştüm. ama noldu!! bizim bebiş beni çok bekletmek istemedi
ve 17 gün önce geldi.37+4 te:dance:
işte doğum hikayem:
pazar gecesi arkadaşlara gittik hem de yürüyerek.bayağı yedik içtik,kızlar çok şaşırdı hafifliğime.derkennnn eve geldik,pijamalarımı giyerken fışş suyum geldi. çok panikledim görseniz. allahtan kociş çok sakindi. bekleyelim dedik, gelen su azdı çünkü. sonra gece 2 de kalktım ki su olduğu gibi geldi:1shok:
hemen taksiyle hastaneye!!drun muayene etti.açılma yokmuş.bekleyelim dedi. sabah 9.30 a kadar nstye bağlı kaldıktan sonra tekrar muayene, ama yine açılma yok.çatın da dar dedi. ama yine de suni sancıya bağladı.6 saatlik suni sancıdan sonra baktık ki hala açılma 0 cm:1shok:
hadi dedi sezeryana!! ben ağladım tabi. drum sağolsun çok teselli verdi. hatırladığım şey narkozdan sonra başım dönüyor demem ve drun hadi uyanın herşey geçti demesi. ilk cümlem bebiş nerde oldusırnaşık şey
neyse odama çıktık. bebişi de getirdiler hemenhihoyyyt teyzeleri görseniz çok tatlıı:ecrin_bebek:
ama kızlar dikişlerim hala acıyor 4. gün bugünsenağlama
ama değer tüm acılaraa.s allah isteyen herkese versinn:Saruboceq: