• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nihan bebek evimizdeeeee:))))))))))))) işte doğum hikayemiz:

hasret...

elveda istanbul:(
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
365
3
118
Batman
merhaba kızlar!! hatırlarsanız dr bana bebeişin kasımda gelecek demişti normal doğum yaparsak. ben de çok üzülmüştüm. ama noldu!! bizim bebiş beni çok bekletmek istemedikaydirigubbakcemile4

ve 17 gün önce geldi.37+4 te:dance:

işte doğum hikayem:

pazar gecesi arkadaşlara gittik hem de yürüyerek.bayağı yedik içtik,kızlar çok şaşırdı hafifliğime.derkennnn eve geldik,pijamalarımı giyerken fışş suyum geldi. çok panikledim görseniz. allahtan kociş çok sakindi. bekleyelim dedik, gelen su azdı çünkü. sonra gece 2 de kalktım ki su olduğu gibi geldi:1shok:
hemen taksiyle hastaneye!!drun muayene etti.açılma yokmuş.bekleyelim dedi. sabah 9.30 a kadar nstye bağlı kaldıktan sonra tekrar muayene, ama yine açılma yok.çatın da dar dedi. ama yine de suni sancıya bağladı.6 saatlik suni sancıdan sonra baktık ki hala açılma 0 cm:1shok:

hadi dedi sezeryana!! ben ağladım tabi. drum sağolsun çok teselli verdi. hatırladığım şey narkozdan sonra başım dönüyor demem ve drun hadi uyanın herşey geçti demesi. ilk cümlem bebiş nerde oldusırnaşık şey

neyse odama çıktık. bebişi de getirdiler hemenhihoyyyt teyzeleri görseniz çok tatlıı:ecrin_bebek:

ama kızlar dikişlerim hala acıyor 4. gün bugünsenağlama

ama değer tüm acılaraa.s allah isteyen herkese versinn:Saruboceq:

gözün aydin canim...
allah anali babali büyütsün...
onu size, sizin ona bagislasin...

amanin amanin dogum yapmisin hemi
Allah' im anali babali buyutmeyi nasip etsin canim
sen benim tanidgim sohretsen msn gel bebegi gormek istiyorum lutfen
gecmis olsun

gözünüz aydın dayanamamış sizin bebiş demekki:)allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hayırlı evlat olsun.

Tebrikler canım. ben de hep normal istiyorum ve sezeryandan çok korkuyorum. ama hayırlısını diliyorum hep.
bebeğinle sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim..

cok sevindim canim...allah diger hamislerimizede saglikla kucaklarina almayi nasip etsin...veee anne olmayi bekleyen aday adaylarinada allahim tez zamanda bu tatli duyguyu yasamayi nasip etsin,tabii banadaaaa;)

gözünüz aydın olsun.allah bebişine uzun sağlıklı ömür nasip etsin:)

canım gözün aydın canım Allah analı babalı huzur mutluluk sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin

Back