Nidilat kullanan var mı?

arkadaşlar 24 haftalık hamileyim 1 haftadır kasılmalarım sıklaştı rahim ağzında da gevşeme varmış. doktor da bana nidilat verdi aslında tansiyon ilacı ama kasılmaları azaltıyormuş... az önce prospektüsünü okudum gebeler kullanmamalıdır yazıyor. daha önce bu ilacı kullanan var mı? zaten erken doğum ihtimali var bi de ilaç bebeğime zarar verirse korkusu çok üzülüyorum benneyaptımki
Canım Allah rızası için okursan cvp yazarmısın,çok olmuş konu açalı.ben 25.haftamdayım aşırı kasılmalar sebebi işe doktorum adalat başlattı.şükür erken doğum bulgusu yok nts de sancıda yok.sen bebeğini sağlıkla kucağına alabilmişsindir inşAllah,kaçıncı haftada doğum yaptın.

Canım Allah rızası için okursan cvp yazarmısın,çok olmuş konu açalı.ben 25.haftamdayım aşırı kasılmalar sebebi işe doktorum adalat başlattı.şükür erken doğum bulgusu yok nts de sancıda yok.sen bebeğini sağlıkla kucağına alabilmişsindir inşAllah,kaçıncı haftada doğum yaptın.

Canım gayet sağlıklı doğdu 37. Haftada. Bol bol dinlen ilaçöatını aksatma ve eğer ilaca ramwn kadılmalatın çoğalırsa mutlaka doktoeuna bildir. Bu arada oğlum şuan 6 yaşında :)

Canım gayet sağlıklı doğdu 37. Haftada. Bol bol dinlen ilaçöatını aksatma ve eğer ilaca ramwn kadılmalatın çoğalırsa mutlaka doktoeuna bildir. Bu arada oğlum şuan 6 yaşında :)
Cnm cooook saol,Allah evladına uzuuuuuun ömürler versin sağlıkla.rahatladım biraz

Ben de adalat kullaniyorum dr nidicord 10mg gecelim dedi istanbulda hicbir eczanede depoda bulamadik var mi kullanan?

Back
X