• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicklerinizin Anlamı Nedir?

ingilizce de hoppalaa anlamına geliyor hani teletabilerde hep derlerdi hatırlarmısınız bilmem hem ilk duyduğumda şaşırdığımdan hem telatabilerin çocukluğumda ayrı bir yeri olduğundan bu nicki aldım :1:

ismimin(asli) ingilizce bi kelime olan delicious(leziz)'la birlesmis hali:)

iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben cok duygusalimdir ve hayatimdaki bakis acimda oyledir ne hissettigim ve hissettirdigim onemli olmustur, duygular/hisler onemlidir anlamina gelen bir nick aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğum tarihim tabi ki.
ancak doğum tarihim eşimle tanışana kadar pek de özeş gelmezdi. eşimle tanıştığım gün aynı gim doğduğumuzu öğrendim ve o gün bugündür 28111990 çok anlamlı bir tarih oldu :-)

💑💓

Açtığım konuya bakma fırsatını yeni buldum... :) hakikaten çok değişik nickler ve anlamlarını yazdığınız için teşekkürler gerçekten merakımı giderdiniz :)

2 sebepten. Birincisi sevdiğim bir şarkının adı :) Maroon 5 Daylight

İkincisi de çok pozitif bir kelime olduğunu düşünüyorum. Gerçek anlamının dışında günışığı kelimesinin mecaz anlamı da beni rahatlatıyor, güç de veriyor :55:

Bu hayatta hiçbir şey belli olmadığı için 'nolurnolmaz'.

Benimki de Okudugum ilk kitap ve hala en begendigim kitap. 28 de yaşım. Gecen yilki yaşım tabi:KK61:

cok sey ifade eder benim icin gelin sandiklari.. hani eskiden iclerine mis koksun diye lavanta kesecikleri koyulurdu.. duygulu bi anıma denk gelmis olmali ki bu cikmis ortaya :) bi de lavanta kokusunu cok severim..

Back