• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicklerinizin Anlamı Nedir?

yok yok senınle münakaşamız olmadı benim tartıstıgım kişiler bir iki kişi falandır siyasette

ne bileyim belki ben yanlıs hatırlıyorumdur :34:

Ben takıntılıyımdır da biraz :52:
Dedim olsa olsa Türkiye gündemi siyaset..
Baktım biraz bazı yerlerde tartışmalarım olmuş ama senle görmedim (Tabi hepsine de bakamdım)
Ama benim de sık sık tartıştığım bir iki kişi var sanırım ordan kalmış aklında:1:

Bende meryemin konularini okuyunca farkettim o ismi. Sasirdim iki isimle nasil giriyo diye :9:
:1::1:
Ben takıntılıyımdır da biraz :52:
Dedim olsa olsa Türkiye gündemi siyaset..
Baktım biraz bazı yerlerde tartışmalarım olmuş ama senle görmedim (Tabi hepsine de bakamdım)
Ama benim de sık sık tartıştığım bir iki kişi var sanırım ordan kalmış aklında:1:

yok senınle yazısmamşıtık bile. siyaseti o ara sıkı takip ettiğim için aklımda kalmıssın:1:

neyse yani olumsuz olarak şok olmadım yani öyle anlama :34:

Margarikotin : Nikotinli Margarin ..
Nikotini de sevmem margarini de..
Hayatımda bu kadar saçma bir nick bulacağım aklıma gelmezdi.Tamamen bana aittir :52::52::52::52:

Hahahahahaha vallahi bak üye oldugum ilk günden beri su nickin anlamini merak ediyodum. :D

:1::1:

yok senınle yazısmamşıtık bile. siyaseti o ara sıkı takip ettiğim için aklımda kalmıssın:1:

neyse yani olumsuz olarak şok olmadım yani öyle anlama :34:

İyi ya ben de kötü hissettim bir an ama dediğin gibi sert biriydim belki de
Neyse canım şimdi arkadaşız işte:13:

benim nickim karışık değil, Türkçe deki ay'ın italyanca ve ingilizceyleyle birleşiminden oluşan bir nick işte "lunamoon":)

Bildiğin gelin.buyrun bana da gelin anlamında değil😄😄😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi ya ben de kötü hissettim bir an ama dediğin gibi sert biriydim belki de
Neyse canım şimdi arkadaşız işte:13:
yok kız kötü manada demedim sakın yanlıs anlama:54:

Allahim Allahim. Rengin deyince bidaha okudum rengina yaziyomus. Ben regina diye okuyodum hep.

herkes öyle sanıyor zaten:1: hatta regina diye değiştir dediler bana:1:

Benim ismimin baş harfi "o",nişanlımın isminin bas harfı "y",ve aramızdaki büyük bağ ask:ortaya oyask çıkıyo:)))))

Benim de NAZ bir zamanlar cok sevdigim bir isim di kızımın adı NAZ olucaktı ama olmadı 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back