• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicklerinizin Anlamı Nedir?

Musabm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
178
33
123
34
Elazığ
Üye olduğunuz isimin (nick) anlamı nedir? Ve neden o ismi seçtiniz? Bazen bazı üyelerin nickleri dikkatimi çekiyor merak ettim sorayım istedim :)

Eminim o dikkat ceken nickler arasina benimki girmiyordur. Matah birsey degil zira. :27:

Sevde o zamanlar sevdigim bir isimdi. Su an favori isimlerimden biri degil, ama oyle kaldi.

Sevde'nin gercek ismimle uzaktan yakindan alakasi yoktur, bir tek harf benzerligi bile yok. Orasi da ayri bir tesaduf.:31:

Son düzenleme:
Nevreste
-Yeni yetişmiş, yeni bitmiş, yeni meydana gelmiş, yeni hasıl olmuş.
-Yeni yetişmiş, genç, taze.
Bunu seçmemin bir sebebi yok:9::44:
Gerçek adım ile hiç alakası da yok:27::1:

Nevreste
-Yeni yetişmiş, yeni bitmiş, yeni meydana gelmiş, yeni hasıl olmuş.
-Yeni yetişmiş, genç, taze.
Bunu seçmemin bir sebebi yok:9::44:
Gerçek adım ile hiç alakası da yok:27::1:

aman Allahımm :53: büyük hayal kırıklığına uğradım ben adın nevreste sanıyordum halbuki :53:

Margarikotin : Nikotinli Margarin ..
Nikotini de sevmem margarini de..
Hayatımda bu kadar saçma bir nick bulacağım aklıma gelmezdi.Tamamen bana aittir :52::52::52::52:

sevdiğim sanatçının doğum yılı ve ayı :10:

Eminim o dikkat ceken nickler arasina benimki girmiyordur. Matah birsey degil zira. :27:

Sevde o zamanlar sevdigim bir isimdi. Su an favori isimlerimden biri degil, ama oyle kaldi.

Sevde'nin gercek ismimle uzaktan yakindan alakasi yoktur, bir tek harf benzerligi bile yok. Orasi da ayri bir tesaduf.:31:

benim çok fazla dikkatimi çekiyo her gördüğüm yerde:) çünkü çok beğendiğim ısındığım bi isim Rabbim bana kız evlat nasip ederse ismi kesinlikle sevde olcak :emir_bebek:

benim nickim yunan mitolojısinden.
oradaki bir harpianın adı.
üstü kadın altı kuş, çok çirkin, üstelik bir o kadarda kötü bir yaratık.
bir sanat tarihçi olarak yunan mitolojisinide çok sevdiğimden aklıma gelen bu yaratığın adını nickim olarak aldım. ve alış o alış.:)

benim nickim yunan mitolojısinden.
oradaki bir harpianın adı.
üstü kadın altı kuş, çok çirkin, üstelik bir o kadarda kötü bir yaratık.
bir sanat tarihçi olarak yunan mitolojisinide çok sevdiğimden aklıma gelen bu yaratığın adını nickim olarak aldım. ve alış o alış.:)

Seninle hiç alakası yok o zaman:9:

yazılımcı olmamdan kaynaklanan bir MS Office saplantım vardı.. ofiste de kimse bilmeyip de her iş bana kalınca nickim "Office" olarak kaldı :27: hatta bazı yazılım forumlarında tanıyanlar bile çıkmıştı da çok şükür burada beni bulan yok daha :27:

Daniel Chaster = müyös sınavında tam puana ulaşan tek kişi.Çoook büyük hayranıyım.

Son düzenleme:
Back