Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ismimin genelde böyle kulanılması :)kısaltma olarakdan EMOŞŞ:)

yazın bi sinkele başka bi sinek ortalık yerde çiftleşiyorlardı.. bende gıcık olurum sineklere... birden ;

-" yahu sinek bunun neresini seksi buldunda ortalık yerde yapıosun ki" diye söylenmiştim.. buraya üye olurkende düşündüm düşündüm aklıma onlar geldi ..lülülülülülü

buraya üye olurken eşim pc nin yanına lansor kutusunu (mide ilacı) bırakmış. o gözüme takılmıştı.17 ise çanakkalenin plaka kodu

Sarissa

Sivas'ta Şarkışla dolaylarında kalıntıları bulunmuş antik bir kentin adıdır.

Henüz gidip görme imkanım olmadı maalesef ama söylenişi ve kulaktaki tınısı hoşuma gidiyor.

Buraya üye olurken kedim patisiyle ekrana vuruyordu .Benimde aklıma sallapati geldi kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

hımm ilginç bir topik :1closedeyes:
nickim benim karakterimi yansıtıyor aslında
fazlasıyla duygusal bir yapım var
çok kolay ağlayabilen biriyim gözlerim nemlidir bulutludur benim
dolayısıyla nickimde ingilizcede bulutlu demek :çok üzgünüm:

Benim oğlanın üretim tarihi:ecrin_bebek::..Belli zaten..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benimki Ask ve Sevda demekmis a.s

çok hoş topic, ben de açmak istemiştim de nereye yapacağımı bilememiştim
birçok nickin üstünde düşünürüm ben, özellikle eşlerin isimlerinin birleşmesiyle oluşanları anlıyorum genelde ve isimleri bulmaya çalışıyorum
tuhaf mıyım ne?
benimki de pek yaratıcı değil, yakınlarım eşim abim eski okul arkadaşlarım füs der bana (füsundan mütevellit)
sistem füsü kabul etmeyince füsfüs yapıverdim ama hoşuma da gitti sonradan, melodik oldu:))

Arkadaşlarımın bana taktığı ,sonra da benle özdeşleşen bir isim ''lirik güzel'' :asigim:
Lirik ,bir şiir türüdür.Duygu ve düşünceler çoşkulu bir dille anlatılır bu şiir türünde.Eski Yunan'da ''lir'' adı verilen saz eşliğinde söylenen şiirlere denirdi.
Onlar kısaca ''şiir gibi güzel '' anlamında kullanıp,bana bu adı uygun görmüşler.

kızlar gerçekten iyi olmuş bu topik.
benimde çok merak ettiğim nickler var bu topik sayesinde öğreneceğiz.
benimkide canım torunumun adı

b&m

ben & eşim

betül & muhammet

:))))))))))))))))))))

ben kizimi dogdukdan hemen sonra ilk kucagima alip göz göze geldigimizde inci gibi dedim essiz ve özel hayatimda aldigim en güzel hediyem oldu incitanemtuana:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…