Nickinden Pişman Olan Var Mi?

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
Arkadaşlar diyelim ki KK'ya üye olduğunuz zamanlar '' ya birkac konu okuyup cikacagim bir iki birsey soracagim '' diye üye oldunuz ama zamanla baktınız ki buradan ayrılamıyorsunuz:jeyyar:
baştaki nickinizi de öylesine almıştınız ee çok ta msj paylaşım v.s yaptınız,degiştirseniz büyük kayıp :jeyyar:

Bu durumda olan var mı ?merak ediyorum..ve degiştirme imkanınız olsaydı nickiniz ne olurdu?

Not:Ben nickimden memnunum sırnaşık şey​

ben ilk başta bi kaç mesj yazmk için üye oldum ama baktım kurtuluş yok :)))

belki başka nick seçebilirdm o an ama aklıma glmiyo şuan bşka ne olabilir dye...daha güzel bişe bulsydm keşke ama

yaaa degısemezmıyızzzz noluuuuuurr ben degısmkdelikafadulden ıstıyorumm

gülşahcım degiştrebilirsn ama seni nerden tanıycaklar sonra :))))))

bende memnunum. ben de mesaj sayıma kıyamıyorum. belki bi gün bütün arkadaş listemi silip arkamda iz bırakmadan nckimi değiştirir bambaşka bi üye gibi devam ederim belli mi olur :)

Ben nikimden memnunum genel ruh halimi yansıtıyor dermişimm heh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende pişman olmuştum ve değiştirdim şimdik memnunummm sevgulumle benim isimlerimizin birleşimiydi :dilcikar:

çok memnunum çok seviyorum nickimi -tatlicadiarzu-

Bende ılk Üye olurken ısım ve soyısmımle olmŞtum ama sonra deĞıŞtırdım

benim ilk nickim haziranbıdığı idi... ama malesef değiştirmek zorunda kaldım şimdikisinden de gayet memnunummmm

bende nickimin sadece esmeralda kısmını seviyorum o numaraları ne diye koyduysam sanki nickime... :mymeka:

nickimden memnunum sayılarından değil ama

Bu siteye sırf oyun bölümünde oyun oynamak için üye olduğumu itiraf ediyorum kaydirigubbakcemile3
İsim ve soyisimimi kullanarak üye oldum..
Sonra baktım böyle başka bir aleme daldım,:1shok:ne yapıyo nan dedim bu kadar kadın burada dedim.
Bir balıklama daldım,dalış o dalış bir daha çıkamadım:roflol:
Tabi forumlarada yazdım baktım isim soyisim kullandığım için bir süre sonra rahatsız oldum ve nikimi değiştirdim..
Şimdi yine değişiklik istemiyorum değil ama adımdan memenunum açıkçası -tatlicadiarzu-

ben diiiliiiiiiiiiim diiliiiiiiiimmm mafoldumben mafoldumben
herkkes bana pasaklı diiii
bişiyii 40 kere sölersen olurmuş derler
100.000 kişi derse kesin pasaklı olurum ben mafoldumben

değiştirsem diyorum mispak olsa steril tertemiz bişi olsa ama kıyamıyorum :jeyyar:

Ben de degilim ya
tamamen atmasyon bi nick
anlamli bisiler olsn isterdim..
bi de sitede adayla arda diye birisi varmis
karistiriliyoruz sanki..

ben öylesine üye oldum evet sonra da müptelası oldum buranın.
bir zamanlar sen de 11 ben diyim 15 harflik bir nickim vardı.
ıLk aylarda batım olmuyor böyle kimse nickimi diyemiyor değiştim gitti ilk 4 harfi kaldıkaydirigubbakcemile3
böyle rahatım lepi:lepi:

been varım nickimden bellidir zaten öylesine üye oldum ve bir daha kopamadım...
Sandığınız gibi cimcime falanda değilim kilom bir cimcimeye göre çok fazla ama bu saatten sonra değişmem gari çünkü herkes beni böle tanıdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…