Nick Eşi

bence de Parkonumu öp ve başına koy, bak kimler geliyor yoksa resmen kahkaha attım evde

Yakarim burayi Office , ona benzetiliyorsam yorum yapmayi birakirim artik. O derece yani.

Parkon'da anlastik o zaman , severim ben Pakron' u mu:)

Bence de

Kim ya da kimler acaba. :26:

Son düzenleme:

bence Kankişi vuralım bu işkenceye daha fazla dayanamaz

bırakalım o zaman kendi haline garibi aslında ben esprisine birini yazacaktım kankam için, ama sevdenur dan gerçek darbe geldi

Bende bu topiğe bomba bir benzetme yaptım ilk mesajımda canım ama sonra sildim oracığını

Bulaşmamak iyidir dedim

Sen kankamı kime benzetecektin ?

BDV de favorim office

Onu takip ediyorum tüm popüler konuları kaçırmadan yakalıyorum artık

Ama aylar var eşsiz yorumlarımdan mahrum bırakıyorum oraları

"BDV Hunter Office" sinemalarda.

bırakalım o zaman kendi haline garibi aslında ben esprisine birini yazacaktım kankam için, ama sevdenur dan gerçek darbe geldi

Cidden office kime benzetecektin. Hic biri crndgn kadar yikamaz beni.

Bende bu topiğe bomba bir benzetme yaptım ilk mesajımda canım ama sonra sildim oracığını

Bulaşmamak iyidir dedim

Sen kankamı kime benzetecektin ?

şu an aramızda olmayan birine kankiş bayılırdı ona biliyorsun sende eminim

BDV de favorim office

Onu takip ediyorum tüm popüler konuları kaçırmadan yakalıyorum artık

Ama aylar var eşsiz yorumlarımdan mahrum bırakıyorum oraları

Mune ensemde, hybris giderken az daha beni de sürüklüyordu, yoksa çok güzel konular yakaladım da işte ban korkusu

Daha kotusu kim canim, bazilarinin sevmedigi Natlus bile daha iyi. Bende seni sefiyom.

P.S. Blofunu gordum acik oynuyorum. Kimi kastettigini biliyorum ama derin konular bunlar hic girmeyelim.

işte ben de yazıp silmeyeyim dedim, ama sevdenur geldi kondu esprimin üzerine

hem Natlusun nesi var , garibimin 1 kaynana, 1 elti, 1 görümce şimdi ise 1 kayınpeder ve 3 güvercin

Son düzenleme:
Ama sen yapsaydin espri olurdu. Sevdenurr yaptigi icin gercek oldu.

Neyse, 3 gun goremezseniz beni; bilin ki kendimi bir yerden atmisimdir.

dur atma kendini, önce ilk maaşını al sonra o maaşla bize bişiler al öyle haha aklıma geldikçe gülerim bu benzetmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…