Nick Eşi

bence de Parkonumu öp ve başına koy, bak kimler geliyor yoksa :60: resmen kahkaha attım evde :60:

Yakarim burayi Office , ona benzetiliyorsam yorum yapmayi birakirim artik. O derece yani. :60:

Parkon'da anlastik o zaman , severim ben Pakron' u mu:)

Rengina - sedefonur

Bugusu - Donukpudra (nedense bu iki ismin yorumunu hep karıştırırım )

Afterbefore - sedulu

Daha aklıma geldikçe yazarım ...

Ha bir de ;

Kankamstyle - crndgn :52::52::52::52:

O her kimse benden nefret ediyordu yahu , kaç kez yazacağını şaşırmıştı bana kinini , bilen varsa söylesin hayrına bana da kimdi :6::6:

Bence de :52:

Kim ya da kimler acaba. :26:

Son düzenleme:
Rengina - sedefonur

Bugusu - Donukpudra (nedense bu iki ismin yorumunu hep karıştırırım )

Afterbefore - sedulu

Daha aklıma geldikçe yazarım ...

Ha bir de ;

Kankamstyle - crndgn :52::52::52::52:

O her kimse benden nefret ediyordu yahu , kaç kez yazacağını şaşırmıştı bana kinini , bilen varsa söylesin hayrına bana da kimdi :6::6:

bence Kankişi vuralım :27: bu işkenceye daha fazla dayanamaz :60:

bırakalım o zaman kendi haline garibi :60: aslında ben esprisine birini yazacaktım kankam için, ama sevdenur dan gerçek darbe geldi :60:

Bende bu topiğe bomba bir benzetme yaptım ilk mesajımda canım ama sonra sildim oracığını :17:

Bulaşmamak iyidir dedim :6:

Sen kankamı kime benzetecektin ?

BDV de favorim office :9:

Onu takip ediyorum tüm popüler konuları kaçırmadan yakalıyorum artık :24:

Ama aylar var eşsiz yorumlarımdan mahrum bırakıyorum oraları
:ssz:

"BDV Hunter Office" sinemalarda. :46:

bırakalım o zaman kendi haline garibi :60: aslında ben esprisine birini yazacaktım kankam için, ama sevdenur dan gerçek darbe geldi :60:

Cidden office kime benzetecektin. Hic biri crndgn kadar yikamaz beni. :1:

BDV de favorim office :9:

Onu takip ediyorum tüm popüler konuları kaçırmadan yakalıyorum artık :24:

Ama aylar var eşsiz yorumlarımdan mahrum bırakıyorum oraları
:ssz:

:60: Mune ensemde, hybris giderken az daha beni de sürüklüyordu, yoksa çok güzel konular yakaladım da işte ban korkusu :27:

Daha kotusu kim canim, bazilarinin sevmedigi Natlus bile daha iyi. Bende seni sefiyom. :nazar:

P.S. Blofunu gordum acik oynuyorum. Kimi kastettigini biliyorum ama derin konular bunlar hic girmeyelim. :55:

işte ben de yazıp silmeyeyim dedim, ama sevdenur geldi kondu esprimin üzerine :27:

hem Natlusun nesi var , garibimin 1 kaynana, 1 elti, 1 görümce şimdi ise 1 kayınpeder ve 3 güvercin :60:

Son düzenleme:
Ama sen yapsaydin espri olurdu. Sevdenurr yaptigi icin gercek oldu.

Neyse, 3 gun goremezseniz beni; bilin ki kendimi bir yerden atmisimdir. :60:

dur atma kendini, önce ilk maaşını al sonra o maaşla bize bişiler al öyle :27: haha aklıma geldikçe gülerim bu benzetmeye :27:

Back