Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

niçin çine gttin desen daha manalı olacak sanki hamiyer.devrik olmuş biraz
:98:aay özlemişim bunları yaaa:89:

hahahahhh başlık süper olmuşş :KK62: çoook uzun zaman oldu ben buraya uğramayalııı özlemişim uleee :KK64:

özlem nerde hani uyku tutmamış hee jetlag olmuştur şimdi o :KK51:

ağlatmayın len beni
selam kızlar
burda saat 5.27 şuan uyku tuttmadı valla indiğimde böyle olmamıştım ama bikaç güne alışıırz heralde
çok pis bu çinliler ya bayanların bile ayakları kokuo:KK50:

smileyları özlemiştik bol bol kullanalım:KK33:

herkes iyidir inşalalh hastalar iyileşmiştir umarım bi wirodan kereme iyi geceler deyim geliom:KK19:

özlemcim ben sana dedim uleee fare bile yiyo onlarrr

hamiyetcim başlık süper ama niçin çin'den sonra ? koy ki anlam kayması olmasın :KK51:

nesrin diyorki
özIem buraya giremio ben oraya...giremiorum giremiorsun giremioo puhahahah çekime baak:86:

selam söyleyin nesrine :)
valla terlik vardı ayağında parmaklarını oynattıkça bir koku kalktı gitti de kurtulduk..
hostesleri gördükçe fatoş aklıma geldi soracaktım tanıyormusunuz diye vazgeçtim
kerem uyumuş aradım ben olsam geç uyyordu bari uyku düzeni oluşsun çocuğun anne bana araba getircek diyormuş
bi istanbul lokantasına gittik orası süper bildiğin kepapçı ama hergün gidilmez uzak yanmızda bişeyler getirdik idare edecez

asıl macerayı anlatmadım
benim valizin tekeri kırıldı güzelyalıda feribota binerken çeke çeke zor götürdüm valiz tam 30 kilo:KK4:

hemen abimi aradım yolcu etmeye geleceklerdi abi sizin valizi getir dedim..
getirdiler biz havaalanında valiz değiştirioz halimiz çok komikti sonra laptop çantasına falan boşalttık ağırları 24kilo ile geçti normalde sınr 20kg her kilo başına 15euro alıorlar...dönüşte fazla bişey getiremiycem sanırım:KK30:
bide o kadar kontrol ediyorlarki ben ilk kez uçağa bindim botlarıma kadar çıkarttırdılar galoşla geçtim xrayden
bide burası sıcak diyorlardı hiç de değil üşüdük akşam iyiki hertürlü kıyafet getirmişim..

kızlar size iyi geceler biraz dinleneyelim burda sabah oluo 2saat sonra hazırlanmam gerekecek..
kuzukları öpün benim yerime Allah rahatlık versin:KK30:

15kişi geldik telekomdan
1de firmadan mühendis gelecekti babası rahatsızlanmış iptal oldu bakalım bikaç güne gelir o da ...çeviri vs gerektiği durumlarda yardımcı olacaktı..

nesrin diyorki
varıın söyIeyiin özIeme: o pis insanIarı hacı şakirIe tanıştırsın,eI örgüsü IifIe,ve deri kazıyan keseyIe...onIarın taharet musIuğu da yoktur zaten...taharet musIuğunu öğret onIara özIeeeemm!çine duyur adını yavruum.medarı iftiharımızsın sen biziimm.çini gören kadııııınn

ulen ne diye bişey beğenmiyonuz be:KK4: başlığı nesrinden kopyala yapıştır yaptım acayip uykum var olumadım bile başlığı düzeltme botunu yok artık idare etceniz

nesrin diyorki
varıın söyIeyiin özIeme: o pis insanIarı hacı şakirIe tanıştırsın,eI örgüsü IifIe,ve deri kazıyan keseyIe...onIarın taharet musIuğu da yoktur zaten...taharet musIuğunu öğret onIara özIeeeemm!çine duyur adını yavruum.medarı iftiharımızsın sen biziimm.çini gören kadııııınn

valla 1 kalıp hacı şakir getirdim:) cidden klozette su yok ..
pis pis kaşınıp duruyorlar kirden ama kadınların cildi güzel yağsızlar kiloluları da var ben genelde zayıf bekliyordum...1çocuktan fazlası yasakmış burda :)))
nesrin neden gelemiyor yarın yoklama alıcem herkesss burda olsun bak ben taa çinlerden geliyorum siz 2 adım öteden gelmionuz cıık cıkk:KK6:

X