Ngs ile hamıle kalanlar? Negatıf sonuc alanlar?

Ngs ile hamile kaldım??

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Tolga ecemis selen hanımın eşi :) valla bilmiyorum ki canım ben inanmıyorum ne derece doğru falan dedi bide ben daha önce gebe kaldığım için serum luk bişeyin yok dedi ama tekrar tedaviye baslarsam mecburen biraz daha düştüğü için bahceci de devam edebilirim gibi duruyor.. hep aşama aşama yapiyolar ona sinir oluyorum madem böyle teknikler var baştan anlat yap biz istemicez mi buna kızıyorum sadece.. Tolga bey hangi hastane de acaba bende fiyati falan

bende soyisminden acaba eşi mi diye sorgulamıştım:)) benimde daha önceden gebeliklerim var ama hep kalbi durdu tüp bebektede ngs ile transfer yapılanında kalbi durdu( bana da tekrarlayan düşüklerde işe yaradığını cd56 testi yapıp ona göre uygulamammız gerektiğini söyledi. Tolga Ecemiş hrs ve medicana ile çalışıyor ama fiyat bilgisi sormadım

Sizde sorun neydı acaba

Sizde sorun neydı acaba
benim normal yolla oluşan 4 gebeliğim vardı ve kalbi durdu bebeklerimin. sonrasında araştırdığımızda genetik ile tüp bebek yaptırmamız gerektiği söylendi eşimde morfoloji %1-2 ve dna hasarı %37 idi. Tüp bebek denedik ama yine kalbi durdu bebeğimin normal yolla oluşan gebeliklerimle aynı haftada durdu kabi

Kacinci haftalarda durdu

ngs ile 8. haftanın içindeydik; diğer gebelikleirimde de aynı 7-8 ve 11. haftalarda durdu(

Peki doktorlar genetik tarama li Tup bebek mi yapmanızı söylüyo? Doğal yolla denememek mi lazım şirin durumunuzda
Doktor da tıbbın geldiği son nokta malesef bu vücudumuzdaki her gen ayırt edilemiyor malesef dedi yine aynı yöntem deneyeceğiz yani ngs ile dedi. Muayeneden sonra da normal denesene bi kere daha belki normal kromozomlar denk gelir defi bende napcagi mi şaşırdım

Haklısın canım ikisi de zor ama bi kere daha dene bence bu ay da belki bu güzel ayda normal kromozonlar denk gelir inşallah yada ngs le devam edeceksin tedaviye.. peki kalbi duran bebeklerini gönderdin mi genetige hasta olduğu için mi kalpleri durmuş

Yok canım göndermedik küçük haftalarda olduğu için ve ben gitiiğimde kalbi duralı 3-4 gün geçmiş oluyor doktorum canlı hücre kalmamıştır etrafında bile o yüzden gerek yok dedi ama Recai hoca bebek hasta yani kromozomsal bozukluk olduğundan dolayı dedi son ngs ile denememizde ve yapmadı genetik test.

Hımm anlarım canım hayırlısı olur inşallah hakkında rabbim bu güzel günlerin hurmetine sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…