- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Merhaba;
Ngs ile transfer yaptıraanlar; sonuçlarınızı paylasırmısınız? Pozıtıf mı negatıf mı sonuclandı.. sevgıler
Benim ngs yaptirmistim 6. Gün embriyosu hiç tutunma bile olmadı negatif sonuç aldım malesef bu ankete katilmak istedim
Benim süreç söyle oldu 1 tane sağlıklı embriyo bulundu oda ertesi ay direk trasnfer oldu rahim de ultrason da bişey görmediği için kalitesi güzeldi rahim de de bişey yok %80 gebelik oluşturur demişti sımdi de zaten tup bebek te en üst seviyedeydin olmaması gereken hiçbişey yok Allah in işi dedi doktor ama 2. Deneme de Rahime bakmam lazım histereskopi yapacam dedi ama suan için hemen başlayamam tedaviye beklemedeyimPeki Dr un ne dedi.bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz
Peki size ne dedi doktorunuz bundan sonra nasıl olacak sizinPeki Dr un ne dedi.bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz
Olacak inşallah umudunu kaybetme hersey psikoloji sende biliyosun rabbim yardım etsin inşallahBende dusukle sonuclandı. Anlamıyorum daha ne yapmalıyız..
Henüz Dr la görüşmedik bugün 10. Gün.perşembe günü kan verip görüşürüz ama histereskopi oldum çizik atıldı her şeyi yaptım ama olmadıPeki size ne dedi doktorunuz bundan sonra nasıl olacak sizin
Cok üzülüyorum böyle durumlardaHenüz Dr la görüşmedik bugün 10. Gün.perşembe günü kan verip görüşürüz ama histereskopi oldum çizik atıldı her şeyi yaptım ama olmadı
Pgt nin en detaylı şekilde bakılması oluyo sanırımNGS de tam olarak neye bakılıyor.pgt bin bir parçspa galiba bu
cnim yeni mi düşük yptin?Bende dusukle sonuclandı. Anlamıyorum daha ne yapmalıyız..
Ikı hafta oluyorcnim yeni mi düşük yptin?
Ngs 24 kromozom genetik olarak bakılıyorNGS de tam olarak neye bakılıyor.pgt bin bir parçspa galiba bu
çok geçmiş olsun cnim.sizde hasar çıkmıştı galiba esin ilaç kullanmismiydi? yanlış hatırlamıyorsam daha öncede dusuk lerin vardı.bide embiriyolar 1.kalite gelebilir ama saglikli olup olmadığı belli degilIkı hafta oluyor
Hasar sıfırlandı. İlaç kullandık 3 ay..çok geçmiş olsun cnim.sizde hasar çıkmıştı galiba esin ilaç kullanmismiydi? yanlış hatırlamıyorsam daha öncede dusuk lerin vardı.bide embiriyolar 1.kalite gelebilir ama saglikli olup olmadığı belli degil
hayirlisi olsun cnim.bazen sozun bittigi yere geliyoruz mslesef.Hasar sıfırlandı. İlaç kullandık 3 ay..
ngs yapıldı bıze.. genetık acıdan temız olarak belirlendi. Daha öncede dusuklerım vardı tüm onlemleri almıstık. Kısmet deilmiş
Haklısınhayirlisi olsun cnim.bazen sozun bittigi yere geliyoruz mslesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?