peki rapor olmadan sadece rapor goruntusuyle anlaşılması mümkünmüdürMR görüntüsü uzman kişilerce rapor halinde yazılır. Yani MR görüntüsüne bakıldığında direkt anlaşılmayabilir. Elinizde MR ın yazılı raporu varsa o raporda yazanları inceleyebilirsiniz.
peki rapor olmadan sadece rapor goruntusuyle anlaşılması mümkünmüdür
Yarına kadar sabredin bence. Çok fazla stres yapmayın. Umarım ciddi bir şey çıkmaz. Geçmiş olsun.Raporumda yarın çıkıcak doktora göstericem direk ama cok korkuyorum inşallah korktugum şey degildir şu an bile hala zonkluyor beynim sanki
evet cd yi mr ceker cekmez verdiler rapor cuma cıkacak dediler cok tedirginim ya 2 tane kucuk cocugum var inş kotu bişey cikmazEvet mümkündür. Fakat sizden MR ı isteyen doktor da rapora bakmak isteyecektir. Raporu almadınız mı henüz? Elinizde sadece görüntü mü var?
evet cd yi mr ceker cekmez verdiler rapor cuma cıkacak dediler cok tedirginim ya 2 tane kucuk cocugum var inş kotu bişey cikmaz
peki olur bildiririm sonucu inşallah hayrlı haberlerle gelirim. Ama bu bendeki kuruntu değil diye düşünüyorumYaşadığınız korkuyu anlayabiliyorum annenizden dolayı... Ama lütfen sakin olun.. Çok az kalmış. Yarın buraya da bildirin sonucu olur mu? Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir durum yoktur.
Umarım kuruntudur...peki olur bildiririm sonucu inşallah hayrlı haberlerle gelirim. Ama bu bendeki kuruntu değil diye düşünüyorum
Keşke öyle olsa yarn bildiricem burayada sonucu mr buraya yollayamıyorum ama tepeden goruntude gordugum leke gibi şeyler internettekilere benziyodu belkide o yuzden korkuyorumdur
zaten şu an sadece cocuklarm icin endişeleniyorum biri 3 biri 1 yaşnda cok kucuklerallah korktuğunuza uğratmasın
stres ve takıntı öyle bir illet ki herşeyi düşündürüp kafada kurdurur çocuklarınız için azcık sakin olmaya çalışın lutfen
zaten şu an sadece cocuklarm icin endişeleniyorum biri 3 biri 1 yaşnda cok kucuklerbazen kendi kendime belkide günlük rutin işler beynimi yoruyodur artk diye düşünüp büyük kızımı kreş e verdm ama agrılar beni bitiriyor en ufak sese tahammül edemiyorum sanki düğün salonunda yaşıyomuşum gibi başım zonkluyo buda fazla sinirlendiriyo beni içimi rahatlatmak istiyorum
Keşke öyle olsa yarn bildiricem burayada sonucu mr buraya yollayamıyorum ama tepeden goruntude gordugum leke gibi şeyler internettekilere benziyodu belkide o yuzden korkuyorumdur
Arkadaşlar hepinize yanmda olduğunuz için teşekkür ediyorum mr temiz çıktı. Dr stresten uykusuzluktan veya yorgunluktan olabilir dedi. Galiba 2 küçük afacan beni fazla yoruyo. Aman gelen dert onlardan gelsin razıyım derdimin dermanıda onlar çünkü. Ay kuş gibi hafifledim sanki içim cok rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?