• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyim olabilir?

q0zd3

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
21
5
16
34
İstanbul
Bundan yaklaşık 6 ay önce beyin ve sinir hastalıkları na bel ağrısı şikayeti ile gitmiştim benden emar istedi ve daha sonra başımın çok ağrıdığını acaba Belim deki ağrılarda Bu sebeple olabilirmi diye düşündüm çünkü annemi beynindeki tümör yüzünden kaybettim onun da ağrıları hastalığının ilk başlangıcında beline vuruyordu ve ayakları uyuşuyordu doktora annemi Bu yüzden kaybettiğimi Benim de bir sorun olabileceğinden korktuğumu söyledim Doktor bir şey yok psikolojik dedi ve yolladı şu an ağrılarım daha da sıklaştı başımın Tepesinde Bir zonklama var Bazen dayanılmayacak derecede oluyor birden gözüm kararıyor mide bulantısı unutkanlık başladı bazen çocuklarımın adını unutuyorum denge kaybı ve hareketlerimde kontrolsüzlük başladı yani elimde tuttuğum Çay bardağını Ortada bir şey yokken ters çevirdim ve elimi düzelttim çayı üzerime döktüm Geçen hafta tekrar nörolojiye gittim sıkıntılarımı anlattım ve o da emar çektirmemi söyledi emar çektirdim Yarın sonuçlarını göstereceğim ama çok sabırsızım Çok korkuyorum ayrıca 6 ay önce Doktor emar istediğinde çektirmedim şu an çok Sabırsızım Lütfen bana yardımcı olun acaba Ciddi bir şey var mıdır Ayrıca çok stresli en ufak bir şeyi kafaya takan Sürekli kendi kafamda mahkeme kuran bir insanım Lütfen yardımcı olun emar cd sini bilgisayara taktım ama hiçbir şey anlamadım Yarın ne olacak merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

MR görüntüsü uzman kişilerce rapor halinde yazılır. Yani MR görüntüsüne bakıldığında direkt anlaşılmayabilir. Elinizde MR ın yazılı raporu varsa o raporda yazanları inceleyebilirsiniz.

Raporumda yarın çıkıcak doktora göstericem direk ama cok korkuyorum inşallah korktugum şey degildir şu an bile hala zonkluyor beynim sanki

MR görüntüsü uzman kişilerce rapor halinde yazılır. Yani MR görüntüsüne bakıldığında direkt anlaşılmayabilir. Elinizde MR ın yazılı raporu varsa o raporda yazanları inceleyebilirsiniz.
peki rapor olmadan sadece rapor goruntusuyle anlaşılması mümkünmüdür

peki rapor olmadan sadece rapor goruntusuyle anlaşılması mümkünmüdür

Evet mümkündür. Fakat sizden MR ı isteyen doktor da rapora bakmak isteyecektir. Raporu almadınız mı henüz? Elinizde sadece görüntü mü var?

Raporumda yarın çıkıcak doktora göstericem direk ama cok korkuyorum inşallah korktugum şey degildir şu an bile hala zonkluyor beynim sanki
Yarına kadar sabredin bence. Çok fazla stres yapmayın. Umarım ciddi bir şey çıkmaz. Geçmiş olsun.

Evet mümkündür. Fakat sizden MR ı isteyen doktor da rapora bakmak isteyecektir. Raporu almadınız mı henüz? Elinizde sadece görüntü mü var?
evet cd yi mr ceker cekmez verdiler rapor cuma cıkacak dediler cok tedirginim ya 2 tane kucuk cocugum var inş kotu bişey cikmaz

evet cd yi mr ceker cekmez verdiler rapor cuma cıkacak dediler cok tedirginim ya 2 tane kucuk cocugum var inş kotu bişey cikmaz

Yaşadığınız korkuyu anlayabiliyorum annenizden dolayı... Ama lütfen sakin olun.. Çok az kalmış. Yarın buraya da bildirin sonucu olur mu? Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir durum yoktur.

Teşekkur ediyorum ama.işte uyuyamıyorum.düşünmekten tşk. Ederim derdime ortak oldugunuz icin korkudan haftayada check up için randevu aldm cunku agrılarm cok ciddi eger beynimde degilse başka bi yerde problem vardır. Daha once hiç boyle olmamıştım

Yaşadığınız korkuyu anlayabiliyorum annenizden dolayı... Ama lütfen sakin olun.. Çok az kalmış. Yarın buraya da bildirin sonucu olur mu? Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir durum yoktur.
peki olur bildiririm sonucu inşallah hayrlı haberlerle gelirim. Ama bu bendeki kuruntu değil diye düşünüyorum

Keşke öyle olsa yarn bildiricem burayada sonucu mr buraya yollayamıyorum ama tepeden goruntude gordugum leke gibi şeyler internettekilere benziyodu belkide o yuzden korkuyorumdur

Keşke öyle olsa yarn bildiricem burayada sonucu mr buraya yollayamıyorum ama tepeden goruntude gordugum leke gibi şeyler internettekilere benziyodu belkide o yuzden korkuyorumdur

allah korktuğunuza uğratmasın
stres ve takıntı öyle bir illet ki herşeyi düşündürüp kafada kurdurur çocuklarınız için azcık sakin olmaya çalışın lutfen

allah korktuğunuza uğratmasın
stres ve takıntı öyle bir illet ki herşeyi düşündürüp kafada kurdurur çocuklarınız için azcık sakin olmaya çalışın lutfen
zaten şu an sadece cocuklarm icin endişeleniyorum biri 3 biri 1 yaşnda cok kucukler :( bazen kendi kendime belkide günlük rutin işler beynimi yoruyodur artk diye düşünüp büyük kızımı kreş e verdm ama agrılar beni bitiriyor en ufak sese tahammül edemiyorum sanki düğün salonunda yaşıyomuşum gibi başım zonkluyo buda fazla sinirlendiriyo beni içimi rahatlatmak istiyorum

zaten şu an sadece cocuklarm icin endişeleniyorum biri 3 biri 1 yaşnda cok kucukler :KK43: bazen kendi kendime belkide günlük rutin işler beynimi yoruyodur artk diye düşünüp büyük kızımı kreş e verdm ama agrılar beni bitiriyor en ufak sese tahammül edemiyorum sanki düğün salonunda yaşıyomuşum gibi başım zonkluyo buda fazla sinirlendiriyo beni içimi rahatlatmak istiyorum

umarım güzel sonuçlarla dönersiniz hastaneden

Çok çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz içinizi rahat tutun 3.5 yıl önce aynı şikayetlerle gitmiştim doktora en büyük korkum beynimde tümör olmasıydı uzun süre anlaşılamadı sonunda 2.5 yıl önce geçirdiğim ağır bi atakla ms teşhisi kondu. O zaman aralığında yaşadığım bilinmezlik o kadar zorlu bi süreçti ki buna bile şükretmeyi öğrendim anlayacağınız.
Sonucunuzu merakla bekliyorum..

Arkadaşlar hepinize yanmda olduğunuz için teşekkür ediyorum mr temiz çıktı. Dr stresten uykusuzluktan veya yorgunluktan olabilir dedi. Galiba 2 küçük afacan beni fazla yoruyo. Aman gelen dert onlardan gelsin razıyım derdimin dermanıda onlar çünkü. Ay kuş gibi hafifledim sanki içim cok rahatladı :KK76::21:

Arkadaşlar hepinize yanmda olduğunuz için teşekkür ediyorum mr temiz çıktı. Dr stresten uykusuzluktan veya yorgunluktan olabilir dedi. Galiba 2 küçük afacan beni fazla yoruyo. Aman gelen dert onlardan gelsin razıyım derdimin dermanıda onlar çünkü. Ay kuş gibi hafifledim sanki içim cok rahatladı :KK76::21:

Çok çok geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza allah sağlıkla sihhatle yasayacaginiz uzun ömürler versin :KK73::21:

Back