Bundan yaklaşık 6 ay önce beyin ve sinir hastalıkları na bel ağrısı şikayeti ile gitmiştim benden emar istedi ve daha sonra başımın çok ağrıdığını acaba Belim deki ağrılarda Bu sebeple olabilirmi diye düşündüm çünkü annemi beynindeki tümör yüzünden kaybettim onun da ağrıları hastalığının ilk başlangıcında beline vuruyordu ve ayakları uyuşuyordu doktora annemi Bu yüzden kaybettiğimi Benim de bir sorun olabileceğinden korktuğumu söyledim Doktor bir şey yok psikolojik dedi ve yolladı şu an ağrılarım daha da sıklaştı başımın Tepesinde Bir zonklama var Bazen dayanılmayacak derecede oluyor birden gözüm kararıyor mide bulantısı unutkanlık başladı bazen çocuklarımın adını unutuyorum denge kaybı ve hareketlerimde kontrolsüzlük başladı yani elimde tuttuğum Çay bardağını Ortada bir şey yokken ters çevirdim ve elimi düzelttim çayı üzerime döktüm Geçen hafta tekrar nörolojiye gittim sıkıntılarımı anlattım ve o da emar çektirmemi söyledi emar çektirdim Yarın sonuçlarını göstereceğim ama çok sabırsızım Çok korkuyorum ayrıca 6 ay önce Doktor emar istediğinde çektirmedim şu an çok Sabırsızım Lütfen bana yardımcı olun acaba Ciddi bir şey var mıdır Ayrıca çok stresli en ufak bir şeyi kafaya takan Sürekli kendi kafamda mahkeme kuran bir insanım Lütfen yardımcı olun emar cd sini bilgisayara taktım ama hiçbir şey anlamadım Yarın ne olacak merak ediyorum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum