- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.109
- 658
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama iyiyi çağırdığım zamanlarda olduuu
hoşlandığım biri vardı.. aramazdı normalde arayacak arayacak dedim..sonra 15 dk geçmeden aradı..
Yok annem ,var sende bi hikmet :82:
eski sevgilimle herşey çok güzel giderken içimde kaybetme korkusu oluştu birden
..arkadaşıma onu kaybekten çok korkuyorum dedim..
ertesi gün pat diye babası aradı ben olması istemiyorum bitsin dedi
bitirmek zorunda kaldık..bende böyle kaldım
bigünde bi arkadaşla oturuyoruz kafede şakasına kredi kartımı aldı cüzdanına koydu..
telefonu çaldı konuşmaya gitti.. bende içimden dedim ki şimdi memleketine falan gider onda unuturum kartımı gelince alayım (memleketine gitmesine en az 2 ay vardı hiç bahsi geçmedi).. görüşmeyi bitirdi yanıma geldi ben yarın memlekete gidiyorum annem rahatsızlanmış dedi ben yine şok
Hangi kitabı okuyorsun ceyda?
O kitap bende de var. Yıllar önce okuyordum ama bırakmıştım sonra. Bir daha bakayım.
kitapların etkisi çok bence bu konuda. daha yeni başlıyorum bu tarz kitapları okumaya. bu işi ticarete döküp telkin hazırlayanlar var internette. ve gerçekten işe yaradığına dair yorumlar var
Bence de öyle. Ben de büyük ihtimalle biliyorsundur, bir ara çok sükse yapmıştı, "Tanrılar Okulu"nu aldım, başladım okumaya. Roman şeklinde, kişisel gelişimle ilgili. İnsanın aslında ne kadar güçlü olduğunu ve istediği her şeyin gerçekleşebileceğini anlatıyor. Daha neler vardır bilmiyorum. Başlarındayım. Çok işime yarayacak gibi duruyor. Bakalım. :97: Bu tür konuları epeyce kapsamlı işleyen kalın bir roman. :97:
duymuştum kitabı. bu kitap bitince bende alıp okuyayım.
kendi sesimi telefona kaydedip geceleri dinliyodum bende. kısık sesle düşünce gücümü harekete geçirecek, bilinçaltıma işleyecek şeyler söylemiştim. o dönem olmasını istediğim çok önemli birşey vardı. oldu da fakat daha sonra uğraşmadım.
Aaa o da çok güzel bir fikir. :)) Ama ben kendi sesimi duymaya katlanamıyorum. Kaydedip dinleyemem sanırım. :)
Ama istediklerimi toparlayıp bir kağıda yazdıktan sonra kısık sesle tekrarlarım geceleri özellikle ve gün içinde tabi ki. İnşallah benim isteklerim de bu şekilde gerçeğe dönecek.
Her yaz her düğünde diğer yaz bende evleneceğim deyip heveslenip odaklanıyorum sanki nişanlıymışım da yaza
evlenecekmişim gibi düşünüyorum ama kaç yaz geçti aynı tas aynı hamam ben inanmıyorum bu duruma..:85:
İşte kafama takılan soruyla alakalı yaşanan bir durum.
Şimdi arkadaşımız durduk yere sevgilisini kaybetme korkusu yaşamış ve kaybetmiş. Ama neden mutluluk hayali kuramadı onunla? Çünkü bence olacağı yokmuş. Bu durumda da kader giriyor sanırım devreye. Yani ne diye yoksa insan sevgilisinden ayrılmayı düşünsün ki. Bir gün de benim sevgilim ağlamıştı yanımda, seni kaybedersem nasıl olur diye düşünüyordum demişti. Ve bir süre sonra da ayrıldım ondan ve gerçekten çok üzülüp ağlamıştı. (
Ben de biriyle buluşmak istiyordum. Uzun zamandır görmediğim biriydi ve ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Bu insanla buluşmayı, yüzünü görmeyi çok istiyordum aslında ama bir türlü onu karşımda görüp, ona sarıldığımı canlandıramıyordum gözümde. Ve olmadı tabi ki. Göremedim onu. Bazı şeyler de ne kadar istersen iste olmuyor çünkü olduramıyorsun o işi kafanda. Yani zaten yaşanmayacak olan bir durum o. Bu yüzden böyle.
Ya da yanlış mıyım bilmiyorum. ( Keşke böyle olmasa.
Canım bence olacagı yokmus dıye dusunursek o zaman hıc bır sey yapmayalım Kadere gıden 8 yol var hepımızın :89:hayatını degıstırmek kendı elınde alnında sadece olecegın gun evlenecegın kısı ve dogacagın gun yazılı bu 3sey dısında herseyı degıstırmek senın elınde dusunsenıze oss sınavına gırıp 1 yıl calısıyorz hayatımızın 30 40 senesı buna gore sekıllenıyor secımlerı bız yapıyoruz bı sey olmayacaksa zorlamanın bı anlamı yok sızın ıcın hayırlı olsaydı emın olun olurdu :)