ben yeni üyeyim mesaj atamıyorum galiba canım ya napsakkkk
sizdeki sorun ne boyutta bilmiyorum ama benimki baya rahatsız edici boyutta.bir ara limon ve tuz sürmüştüm onun daha baya faydasını görmüştüm yaz gelince onuda bıraktım.
canım link paylaşmak serbest olmayabilir ama bana özelden atabilirmisin?
teşekküreler canım benimmmbenimde diş burun kilo derken takıntı üstüne takıntım var bende yeni üyeyim 100 mesaj olmadanda yazılmıyor 100 oldugum gibi mail adresimi yollarım sana az kaldı sabrediyorum
canım mesaj sayısı 100 olana kadar msj atamıyormusuz napcaz bilmiyorum şmdik
18 yaşındayken biriyle tanışmıştım ve 3 sene sürmüştü ilişkimiz sonunda nişanlandık ben onun işyerinde olan bir kızla beni aldattığını hayal ederdim dram yaratıyordum kendi kendime.şuanmı o okızla evli ve 2 çocukları var.hayallerim gerçek oldu
aslında biliyorum ki hepimizi burada bu sayfada buluşturan yaşadığımız zor tecrübeler var , bi topik açıp onlarımı paylaşsak , hem rahatlardık hemde birbirimize destek olurduk ??
her şeyi geçtimde biz sahurdan sonra uyuyamayanlar diye bir topik açsak çok iyi olacakziraa ben kafamda kurduklarım yüzünden uyuyamıyorum bugün yine yine ve yineee. kötüyü çagırıyorum biliyorum o yüzden sus artık demek için kendimi burda buldum canım bu arada iyi bir doktor bulmana sevindim bende dişimdeki teller çıktıktan sonra seneye yaptırmayı düşünüyorum 1 senede tüm istediklerime kavuşabileceğim inşallah
haha gerçekten ya hep aynı kadro sahurdan sonra burdayız :)bende aynı dertten muzdarip bu aralar , bi türlü işin içinden çıkamıyorum , uykular yalan oldu
:) özel hayat maduruyum ben ondan uyku tutmuyor , sizin neyiniz var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?