benim de çok başıma geldi.
bazen kötü bişey dilime düşer, istemeden bikaç kez söylediysem kesin olur.
bizim sınavlarımız kurayla yapılıyor, dahiliye sınavı ki en zor sınavdı şimdiye kadar girdiğim, çok tatlı bi hoca vardı onu çekiyim diye diye çektim bi baktım o!
bütün gün de o hocayı çekcem ben fln diye hava atıyordum neyime güveniyorsam sonra da çektim diye hava attım:)
kötü örnekler olarak da sevgilim zorunlu hizmet kurasına kaldığında ağzımızda hep bi en kötü neresi olabilir ki yüksekova olsa bile gider gelirsin diyorduk ve şaaak yüksekovaya çıkmıştı!
yine başımdan geçen bir kötü olayda daha çok haksızlığa uğradım hocam tarafından, bi yandan da hastaydım o sıralar sevgilim de yüksekovaya gidicekti moralim çok bozuktu kesin bırakıcak bu kadın beni inat yapıp fln diye içimden geçiyordu, bi türlü olumlu düşünemiyordum ve dediğim oldu
şimdi de önümde bir sınavım var, kaldığım için dahil olucağım grup meçhul, hep iyiyi düşünüyorum, olucak olucak diye, sınavımda istediğim yerler kadro açmazsa diye korkuyorum aslında, içimden hep daha bile fazla kadro açıcak diyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum,
biraz iyi düşünme huyumu kaybetmiştim azıcık depresyondaydım kendimi toparlamaya başladım çok şükür, artık daha pozitif bakabiliyorum aslında çok pozitif bir kişiliğim var, 1 senedir böyle değildim ama eski halime döndükçe rahatlamaya başladım :)
velhasıl kelam beni de alın aranıza:)) iyi düşün iyi olsun! annemin mottosu :)