özellikle aşk hayatında
evet çok gerçekleşti zaten o yuzden bu topiği açtım. baştaki yazıları okursan görürsün. aşk hayatımda ise isteyip de elde edemedeğim kimse olmadı. en uzak en imkansız kişiyi bile elde ettim. yurekten istemek yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özellikle aşk hayatında
Kızlar dikkat edşn de vampir filan gelmesin.
evet çok gerçekleşti zaten o yuzden bu topiği açtım. baştaki yazıları okursan görürsün. aşk hayatımda ise isteyip de elde edemedeğim kimse olmadı. en uzak en imkansız kişiyi bile elde ettim. yurekten istemek yeterli
Olmasını istediğiniz dilekleriniz yazıp ne yapıyorsunuz peki sonrasında? O kağıt sizde mi kalıyor öyle?
evet olmasını istediklerini yaz sakla. hatta unut gitsin onlar zamanı geldiğinde sıryala olacaklar
evet olmasını istediklerini yaz sakla. hatta unut gitsin onlar zamanı geldiğinde sıryala olacaklar
Kızlar dikkat edşn de vampir filan gelmesin.
Oooooffff şu anda çıldıracağım. ((((
İsteyemiyorum. Hiç içimden gelmiyor dilek dilemek de dileklerimi yazmak da.
Napıcam peki bu durumda? :85::85::85::85:
Kendimi çok kötü hissediyorum bugün. ((((
İçimden gelmediği halde yazmak da bir şey ifade etmez di mi?
az önce yaktım olumsuzluk kağıdımı , yakmadan önce son bi kez okudum ve yakarken içimden şu geçti '' su an hayatımı karartan tüm bu olumsuzluklar bir gün böyle kül olup gidecek'' hem de bunu moda girmek için yapmadım ilk defa gerçekten bundan emin olduğumu hissettim o anda . dilek kağıdıma da herşey olmuş ve o anı yaşıyormuşum gibi yazdım ama yazarken bile öyle imkansız geldi ki bi an , sonra neden imkansız olsun dedim kendi kendime .. ama bunu ister istemez hep yaşıyorum , bilinçaltımı ne kadar değiştirmeye çalışamda sürekli bişeyler içimde hayır canım imkansız diye konuşuyor. tabi her zaman değil ama zaman zaman yaşıyorum bu karamsarlığı . ama yinede mücadeleyi bırakmayacağım olumlu olmak konusunda .
aferin bu işi kavradın sen
kızlar beni üzen şeyleri dolunaya bakarak yazdım balkonda içeri girip kağıdı yaktım dışarı çıkıp dolunaya bakarak dua edecektim dolunay kaybolmuş önüne kara kara bulutlar çıkmış dolunay kaçmış benden
otur hayatında olumlu olan şeyler için allah şükür et. teker tker hepsi için ozaman mutlu olmaya başlarsın. dileklerini de yaz kalsın bir yerde
Bi de bizim evden dolunay gözükmüyor, olmaz mı yine de yazsam?[/QUOTOLUR TABİKİ NEDEN OLMASIN