sorunlu kişilik ben sophia yine karşınızdayım ![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
güzelce tane tane yazıyorum canlarım.
ben geçtiğimiz çarşamba yani 30 ekim günü şiddetli boğaz ağrısıyla uyandım. bademciklerim boğazım heryerim ağrıyordu. erkek arkadaşımla hastaneye gittim (bademcikle herpesin ne alakası var demeyin accuk sabredin anlatıyom
) çarşamba günü doktor bana "bademciklerin iltihaplı penisilin iğne antibiyotik kullanacaksın." dedi. açtık popoyu mecbur. 4 penisilin iğne vuruldu. çarşamba akşamüstü, perşembe sabah-akşam, cuma sabah. sonra antibiyotiğe başladım. cumartesi sabah regl oldum (erkendi) 4 gün erken gelen reglim günde 2 tane aldığım nimes adlı ağrı kesiciyle az az geliyordu. pazar günü tuvalet gittim. yıkama esnasında canım acıyınca pedin yine alerji yaptığını düşündüm. takmadım. pazartesi allah allah bu ne kardeşim dedim eğildim baktım ki orda hafif pembemsi ufak tek tek tepecikler var. korktum. salı günü içtiğim antibiyotiği 10 dk sonra kustum.
gel gelelim ben ilacı kessem de o tepeciklerim orda duruyor. kaşınma desen yok. ağrı yok. kırmızı değiller. pembemsi gibi. bide vajinamın içi akıntı olmuş beyaz beyaz. bu gün doktora gittim. dayanamadım. doktora anlattım. penisilin böyle döküntüler yapabilir dedi. ama tabi alttan muayene etti. baktı ama çok sürmedi. biraz ilgisizdi. bana bekar mısın dedi bende evet dedim. bakire misin anlamında mı yoksa başka bişimi anlamadım başta. sonra çözdüm. bakire misin demek istmiş. e ben yanlş söylemiş olunca bu döküntüler şiş şeyler eğer vajinal herpes olsaydı doktor bunu bakınca anlar mıydı? yani kızım sen ne yalan konuşuyorsun der miydi :26: çünkü vajinal herpes'se doktor yanlış teşhis etti yolladı oluyor. kafam karıştı bana herpesin belirtilerini anlatacak olan var mı? doktor 2 merhem verdi. 10 güne geçer dedi. geçmezse başka doktora gideceğim ama içim içimi yiyo![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ağrımıyorlar. kabarcık kabarcıklar. bazen kaşınıyor yani günde bazen 2 bazen hiç. ateşim yok. batma hissi yok. elimle bastırıyorum mesela acımıyor.onlara dokunursam acı değil kaşımak istiyorum. bazen çişim denk gelirse acıtıyo
hep değil. Google dan arattığım fotolardakilere benzemiyorlar. yani etrafı kırmızı bi sürü baloncuk değil bendekiler. çok uzun oldu okuyanlara teşekkürü borç bilirim. ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
güzelce tane tane yazıyorum canlarım.
ben geçtiğimiz çarşamba yani 30 ekim günü şiddetli boğaz ağrısıyla uyandım. bademciklerim boğazım heryerim ağrıyordu. erkek arkadaşımla hastaneye gittim (bademcikle herpesin ne alakası var demeyin accuk sabredin anlatıyom
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
gel gelelim ben ilacı kessem de o tepeciklerim orda duruyor. kaşınma desen yok. ağrı yok. kırmızı değiller. pembemsi gibi. bide vajinamın içi akıntı olmuş beyaz beyaz. bu gün doktora gittim. dayanamadım. doktora anlattım. penisilin böyle döküntüler yapabilir dedi. ama tabi alttan muayene etti. baktı ama çok sürmedi. biraz ilgisizdi. bana bekar mısın dedi bende evet dedim. bakire misin anlamında mı yoksa başka bişimi anlamadım başta. sonra çözdüm. bakire misin demek istmiş. e ben yanlş söylemiş olunca bu döküntüler şiş şeyler eğer vajinal herpes olsaydı doktor bunu bakınca anlar mıydı? yani kızım sen ne yalan konuşuyorsun der miydi :26: çünkü vajinal herpes'se doktor yanlış teşhis etti yolladı oluyor. kafam karıştı bana herpesin belirtilerini anlatacak olan var mı? doktor 2 merhem verdi. 10 güne geçer dedi. geçmezse başka doktora gideceğim ama içim içimi yiyo
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ağrımıyorlar. kabarcık kabarcıklar. bazen kaşınıyor yani günde bazen 2 bazen hiç. ateşim yok. batma hissi yok. elimle bastırıyorum mesela acımıyor.onlara dokunursam acı değil kaşımak istiyorum. bazen çişim denk gelirse acıtıyo
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Son düzenleme: