• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevzat Tarhan

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Merhabalar arkadaşlar. Anksiyete bozukluğum var Nevzat tarhan à gidip de önerenler varmı. Birde ücretler ne durumda çok mu yüksek acaba çünkü kendisi baya ünlü ve başarılı birisi :KK55::KK3:

ücreti anımsamıyorum ama sistem şöyle, merkeze gittiğinizde bolca sorular olan bir kaç sayfa sorunun cevabını işaretliyorsunuz. sonra nevzat hocadan evvel başka psikiyatristler sizinle görüşüyor en son nevzat hocaya çıkıyorsunuz isterseniz. ama yanlış hatırlamıyorsam nevzat beyle görüşmek için ayrıca bir ücret isteniyordu. tam emin değilim çok uzun seneler oldu ama benim naçizane tavsiyem başka bir merkez bulman..

ücreti anımsamıyorum ama sistem şöyle, merkeze gittiğinizde bolca sorular olan bir kaç sayfa sorunun cevabını işaretliyorsunuz. sonra nevzat hocadan evvel başka psikiyatristler sizinle görüşüyor en son nevzat hocaya çıkıyorsunuz isterseniz. ama yanlış hatırlamıyorsam nevzat beyle görüşmek için ayrıca bir ücret isteniyordu. tam emin değilim çok uzun seneler oldu ama benim naçizane tavsiyem başka bir merkez bulman..
İstanbul da peki nereyi önerir siniz bende anksiyete bozukluğu var. Birde nevzat hoca dan fayda buldunuz mu. Teşekkürler bu arada cevap için

İstanbul da peki nereyi önerir siniz bende anksiyete bozukluğu var. Birde nevzat hoca dan fayda buldunuz mu. Teşekkürler bu arada cevap için
canım önerebileceğim bir yer yok açıkçası. nevzat hoca bir ilaç vermişti 1 sene kullandım artık baktım ilaçsız yaşayamayacak mıyım dedim. ilacı bıraktım. sonra başka sebeplerden yine psikiyatrist ve psikoloğa gittiğim oldu. ama açıkçası hepsi para istiyor ve kişi istemedikçe kimse bişey yapamıyor. allah'a şükür ben kendi kendime hallettim bi çok şeyi. keşke çok iyi bir psikiyatrist yada psikoloğa denk gelseydim de şu kişi iyi diyebilseydim :(

canım önerebileceğim bir yer yok açıkçası. nevzat hoca bir ilaç vermişti 1 sene kullandım artık baktım ilaçsız yaşayamayacak mıyım dedim. ilacı bıraktım. sonra başka sebeplerden yine psikiyatrist ve psikoloğa gittiğim oldu. ama açıkçası hepsi para istiyor ve kişi istemedikçe kimse bişey yapamıyor. allah'a şükür ben kendi kendime hallettim bi çok şeyi. keşke çok iyi bir psikiyatrist yada psikoloğa denk gelseydim de şu kişi iyi diyebilseydim :KK43:
Canim kendi kendine nasil hallettin? Bende asmaya çalışıyorum.

Canim kendi kendine nasil hallettin? Bende asmaya çalışıyorum.
benimki depresyondu tatlım. biraz sebeplerini ortadan kaldırdım sonra da hep mücadele ettim. sürekli uyumak istiyordum kalktım dışarı çıktım gezdim. spor yaptım, hobilerimle ilgili kurslara gittim. en en önemli sebep hala duruyor ama bunun için yapabileceğim bişey olmadığını kabul ettim ve ya sürüneceksin ya hayatı yaşayacaksın dedim kendime. bunlar kişinin kendini tanımasıyla alakalı birazda.

Bende yıllardır anksiyete var ilacsiz yaşayamiyorum bu anksiyete sosyal hayatımı da çok etkiliyor. Artık bıktım sebepsiz yere moralim bozuluyor yüzüm asılıyor insanlar soruyor ne oldu diye iki de bir. Yaşam enerjim yok denilecek kadar az ve de insanlara rol yapmaktan çok yoruluyorum. Hep kaygı hali hep huzursuzum. Kullandığım ilaç da beni mimiksiz Robot gibi yaptı ne sevincimi belli edebiliyorum ne üzüntümu. Sahte sahte gülüyor sahte sahte üzülmş gibi yapıyorum. Biraz da sosyal fobim var insanların yanında rahat değilim ama bir yandan da yalnız kimsesiz kalacağım diye kafayı yiyecek gibi oluyorum . Yaşamayan bilemez bu hastalığı . Ruhun kanser olması . . .

Bende yıllardır anksiyete var ilacsiz yaşayamiyorum bu anksiyete sosyal hayatımı da çok etkiliyor. Artık bıktım sebepsiz yere moralim bozuluyor yüzüm asılıyor insanlar soruyor ne oldu diye iki de bir. Yaşam enerjim yok denilecek kadar az ve de insanlara rol yapmaktan çok yoruluyorum. Hep kaygı hali hep huzursuzum. Kullandığım ilaç da beni mimiksiz Robot gibi yaptı ne sevincimi belli edebiliyorum ne üzüntümu. Sahte sahte gülüyor sahte sahte üzülmş gibi yapıyorum. Biraz da sosyal fobim var insanların yanında rahat değilim ama bir yandan da yalnız kimsesiz kalacağım diye kafayı yiyecek gibi oluyorum . Yaşamayan bilemez bu hastalığı . Ruhun kanser olması . . .
Canim korkun var mi? Örneğin bende tansiyon fobisi var. Tansiyonum yukselecek diye korkuyorum. Ve bu yüzden hep kaygili ve huzursuzum. Yemekten kaciniyorum veya tam doymadan kalkıyorum. Biraz yuksek ciksa alt üst oluyorum. Parmagim uyussa tansiyona yoruyorum. Gercekteb öyle yasamayan bilemez. Bende panik atak ta var maalesef ve emziriyorum die ilac kullanmıyorum. Kaldi ki kullanmak da istemiyorum. Nereye kadar ilac!! Of off

Canim korkun var mi? Örneğin bende tansiyon fobisi var. Tansiyonum yukselecek diye korkuyorum. Ve bu yüzden hep kaygili ve huzursuzum. Yemekten kaciniyorum veya tam doymadan kalkıyorum. Biraz yuksek ciksa alt üst oluyorum. Parmagim uyussa tansiyona yoruyorum. Gercekteb öyle yasamayan bilemez. Bende panik atak ta var maalesef ve emziriyorum die ilac kullanmıyorum. Kaldi ki kullanmak da istemiyorum. Nereye kadar ilac!! Of off
Benim korkum yalnızlık. Sosyal fobim var ondan insanlarla iletişim kuramam ve de yalnız kalırım diye kafayı yiyecek oluyorum ilacsiz da 6 ay ancak idare edebiliyorum. Evlenince tek başıma evde kalacağım aksama kadar kalbim sıkısaçak kafayı yiyeceğim diye çok korkuyorum

Allahim sifa versin bizimle birlikte tüm hastalara... Dışardan okuyan birisi bu yazdıklarımızi o kadar sacma bulabilir ki? Bunlar da korkulacak ne var ki die... Evet mantiken evet öyle aslinda ama gel de onu bize sor. İnsanın beynine hukmedememesi nasil zordur bilirler mi acaba? Cevremde hep ayni yorum. Kafandan at sil.. Yahu ben bunu yapabilsem neden ilac kullaniyim? Neden psikiyatri klinikleri agzina kadar dolu olsun? Basina gelmeden anlayamaz insan!

Kesinlikle öyle yasamayan bilemez ama bizi çok zorluyor beynimiz düzgün çalışmıyor normal düzeyde seratonin salgılamiyor beynin kimyası ile ilgili de aslında yani tamamen düşüncelerle ilgili değil fiziksel tarafı da var hastalığın. İlaçlar beynin kimyasını düzene sokuyor bırakınca tekrar başa sarıyor. Allah m şafi ismiyle hürmet etsin şifa versin. Dışardan bakan komik der güler yadirgar ama çekene sormak lazım birde. Hiçkimse bile siteye kendini hasta etmez.

Back