Nevsehir///50

Slm kızlar. Aslında hep buradayım ama buraya girmek aklıma gelmiyor...
Nasılsınız ?

selam arkadaşlar uzun süredir hiç giremiyordum şuan hava çok sıcak size bu satırları balkondan yazıyorum tüm hemşerilerimi kocaman öpüyorum sağlıkla kalın.

selam arkadaşlar uzun süredir hiç giremiyordum şuan hava çok sıcak size bu satırları balkondan yazıyorum tüm hemşerilerimi kocaman öpüyorum sağlıkla kalın.

Selam canım ya benimde aklıma geldi topiğe bir gireyim dedim ama topik unutulmuş gitmiş. arada uğrayın hiç değilse memleketten haberler alıp özlem giderelim. Ben bu yıl gidemiyorum zaten.

bu yaz 2 hafta memleketteydim. 1 haftada bayramda kaldım :KK66:
bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun.

merhaba ben kübra
bende nevşehir merkezde yaşıyorum
6 ay oldu buraya geleli ve hiç arkadaşım yok
arkadaşlar buluşma düzenlerseniz bende katılırım

burda da hayat yok sanırım ama yinede yazayım.bende 1 sene 3 ay önce gelin geldim avanosa.2,5 aylık hamileyim.

ne mutlu size imrendim vallahi size nevşehirde özellikle kapadokya bölgesinde yaşamak rüya gibi olsa gerek ,kör topal sağır biri varsa aramızı yapında bende gelin geleyim

Son düzenleme:
selam arkadaşlar uzun süredir giremiyorum gerçekten görüşebilirsek çok güzel olur geçenlerde forumda kadınlar kulubunun bı bulusması vardı boyama falan yapıyorlardı gordum ama oglumdan dolayı gıdemedım
5 gün önce kalp krizi geçirdim (28 yaşındayım)anjiyo oldum suan dinleniyorum iyileşince iletişim kuralım. Çünkü hayat yaşamaya değer ve çok kıymetli...

merhaba:)
ben de sanırım Nevşehir'e taşınacağım bu ay..bilgi alışverişine ihtiyacım var..nerde oturulur,nerde kreş vardır??bi de ürgüp,avanos nasıldır?
acil bilgi lütfennn:))

slmlar ben de nevşehirürgüplüyüm. manisa salihlide yaşıyorum. salihlide yaşayan nevşehirli varsa tanışmayı çokisterim....:KK3:

bendeee geldimmmm kızlaarrrr. ürgüplüyüm nerelerdesiniz topiki unutmusunuz anlasılan haydin yeniden toplanalım :92::92::92::92::92::92::92:

X