- Konu Sahibi EU1
-
- #1.181
peki sahur buranın saatiyle kaç delikafadulden şekerim orada olsa burada olsa zaten süre olarak aynı tutuyoruz orucu. şimdi günler uzun. evet zor oluyor. birde ben işten ezan okunurken çıkıyorum. eve gelmem 1 saati buluyor. eve gelincede benim bebiş direk emmeye atlıyor. yani nerden baksanız 9 da ancak yemek yiyebiliyorum.saolun hemserilerim sizede hayirli ramazanlar
nasil gecio ramazan biz burda baya bi gec aciyoruz turkiye saati 10 da bekle babam bekle
allahim sbrini veriyo ama
bende gülşehirliyim canım, kimlerdensin, şimdi tanıdık çıkarmışız delikafaduldenbende nevşehirliyim gülşehir ilçesindenzemuszemus
oralı derken sanırım sende gülşehirdensin. sen kimlerdensin bakimcanım bende merkezdeyım ama aslen oralıyım :)
Hımm bayada varmış Nevşehirli bende nerdeyse tek kk lı nevşehirli benim zannetmeye başlamıştım. Doğma büyüme buralıyım halada nevşehirdeyim merkez. görev yerimde acıgöl
masumum ben merkezdeyım sendemı merkezde yaşıyorsun
SEmpatikçim sınıf öğretmeniyim ben . evimde 2000 evler tarafında:)
seLaamm:)) bende nevşehirLiyiimm.. konyada üniversite okuyorumm, seneye bende öğretmenim inşaLLah:))
aaa ne tsadüf bende 2000 evlerdeyim Rauf Nail İÖO nun yanında birgün bizde bir buluşma yapalım olmazmı
crescentmonn gerçekten çok güzel olur hatta yazın sizlerin geldiği tarihlrde toplanabilsek keşke
bende merkezdeyım benıde unutmayın
kucagımda minicik bebekle nasıl bulusurum bılmem
bende merkezdeyım benıde unutmayın
kucagımda minicik bebekle nasıl bulusurum bılmem
yani okadar uzaksiniz siz bulusana kadar bebekmi buyur
ben burda catlicam
hadi siz bulusunda bizde resimlerinizi gore
madem bulusmaya gelemicez gorelim bariiii dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?