Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun hemserilerim sizede hayirli ramazanlar
nasil gecio ramazan biz burda baya bi gec aciyoruz turkiye saati 10 da bekle babam bekle
allahim sbrini veriyo ama
peki sahur buranın saatiyle kaç delikafadulden şekerim orada olsa burada olsa zaten süre olarak aynı tutuyoruz orucu. şimdi günler uzun. evet zor oluyor. birde ben işten ezan okunurken çıkıyorum. eve gelmem 1 saati buluyor. eve gelincede benim bebiş direk emmeye atlıyor. yani nerden baksanız 9 da ancak yemek yiyebiliyorum.
bende nevşehirliyim gülşehir ilçesindenzemuszemus
bende gülşehirliyim canım, kimlerdensin, şimdi tanıdık çıkarmışız delikafadulden
canım bende merkezdeyım ama aslen oralıyım :)
oralı derken sanırım sende gülşehirdensin. sen kimlerdensin bakim
Hımm bayada varmış Nevşehirli bende nerdeyse tek kk lı nevşehirli benim zannetmeye başlamıştım. Doğma büyüme buralıyım halada nevşehirdeyim merkez. görev yerimde acıgöl

yeni gelen arkadaşlara cümleten hoşgeldiniz diyorum sırnaşık şey
burda hemşeri çokta bu topiğe gelen yok.
cimcime den naber? oda gelemiyo sanırım uzun zamandır

slm kizlarrr nailsiniz bakim ,oh bikac nevsehirde oturan toplandi sonunda
oda ogretmenlerimiz :)
crescim sahur 4.3 falanda bizim icin onemli olan gece degil gunduz
gece kalkmiyoruz gec yattigimiz icin bazen atistiriyoruz bazen yemiyoruz oyuzden zor oluyo
seninde zormus be ezan okunurken cikiyosun ,evet bide bebisimiz var aksama kadar yolunu gozluyo annem gelsede bi emsem diye :) kiyamma ona benmustang bu 2000 evlerdede oturan baya cok masumum ve bide prenses of rain vardi oda orda otururdu

seLaamm:)) bende nevşehirLiyiimm.. konyada üniversite okuyorumm, seneye bende öğretmenim inşaLLah:))

aaa ne tsadüf bende 2000 evlerdeyim Rauf Nail İÖO nun yanında birgün bizde bir buluşma yapalım olmazmı

sana çok yakınım canım :)) titanik cafeye çok yakınım bende :))) inşallah bizlerde buluşuruz. istedikten sonra. belkide tanıyoruz bile birbirimizi:)) ne dersin çünkü karşılaşmamış olmamız mümkün değil :)))

siz kesin birbirinizi taniyosunuzdur ozaman
bi gun karsilasin artik aaa o senmidin diyekaydirigubbakcemile3:jeyyar: ne guzel bisey ya
hadi kizlar bulusun bakalim
burda kim bilir daha ne tnidiklarimiz vardir
cankiz50 benim akrabam cikti oda en yakin akrabam ben onu bilirim o bilmez soy isimlerimiz bile ayni,dusunun yani bu kk sayesinde tanismaya basladik
daha dusunuyorum aceba baska tanidik varmidir diye

bende rauf naiL in orda oturuyoruumm:)) hatta ordan mezun oLdum 2002 de...

Muhakkak birbirimizi tanımasak bile ortak tanıdıklarımız vardır. Çünkü burası küçük bir yer herkes herkesi tanıyor genellikle.

evet yaa küçücük bi memLeketimiz war:))

hadi bakalım kızlar sizde buluşun, resimleride koyun, çatlarız artık buralarda :))

crescentmonn gerçekten çok güzel olur hatta yazın sizlerin geldiği tarihlrde toplanabilsek keşke

bende merkezdeyım benıde unutmayın
kucagımda minicik bebekle nasıl bulusurum bılmem

yani okadar uzaksiniz siz bulusana kadar bebekmi buyur
ben burda catlicam
hadi siz bulusunda bizde resimlerinizi gore
madem bulusmaya gelemicez gorelim bariiii dimi :)

yani okadar uzaksiniz siz bulusana kadar bebekmi buyur
ben burda catlicam
hadi siz bulusunda bizde resimlerinizi gore
madem bulusmaya gelemicez gorelim bariiii dimi :)

Valla güldüm okuyunca sempatikcim biz ha diyip buluşana kadar büyür demek istemiştim aslında ben çok istiyorum ama nasip işte.

ay bana bakma ya hizli yaziyorum
yarim yamalak biseyler cikiyo ortaya anlamisin zaten
iyi insallah bulusursunuz valla
artik bizde seneye geldigimizde insallah
zaten benim adres belli olur nevsehirde
genelde modern carsida olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…