Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla benim içinde iyi oluyorda benim çocuklar özlüyor, eşim maalesef burada güvenlik işi bulamadığı için İst.da çalışıyor, 3 aydır. Bayrama gelecek galiba . Buradaki işsizlikte öldürdü bizi.

evet valla nevsehirde issizlik var ok kotu buyuzden cok aileler zor durumda kaliyo
benim abimindesuan isi yok evdedegil yine dukkan var orda duruyo ama sonucta bi is lazim ,bakiyo yok diyo ,nevsehir gibi bi yerde is bulmak gercek cok zor
allah ailelere sabir versin

Selam kızlar hepnizin Ramazanı mübarek olsun.

tşk masumum
bende hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum

saolun hemserilerim sizede hayirli ramazanlar
nasil gecio ramazan biz burda baya bi gec aciyoruz turkiye saati 10 da bekle babam bekle
allahim sbrini veriyo ama

ooo gerçekten çok geç bize göre Allah kabul etsin canım.

masumum amin canim allah bi sekilde veriyo sabrini ,insallah kabul eder

bengus hosgeldin canim aramiza ,sanirim sende gurbettesin

Hımm bayada varmış Nevşehirli bende nerdeyse tek kk lı nevşehirli benim zannetmeye başlamıştım. Doğma büyüme buralıyım halada nevşehirdeyim merkez. görev yerimde acıgöl

evet canim nevsehirli cokta ama nevsehirde yasayan pek yok hep gurbetteyiz diyebilirim sana
bu arada hosgeldin topigimize
gorev yerim derken meslek ne acigoldei oturuyosun

yokyok acıgölde oturmuyorum allah korsun ben öğretmenim karapınarda yapıyorum öğretmenliği:))

niye allah korusun :)
karapinari duydumda hic gitmemistim
ne ogretmenisiniz peki ogretmenim :)ilk okulmu
nevsehir nerde oturuyosunuz

nevşehirliyim ama istanbulda yaşıyorum 5 yıl önce gitmiştim en son benim baba tarafı hala orda

ooo yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz, sempatikcim nasılsın

yokyok acıgölde oturmuyorum allah korsun ben öğretmenim karapınarda yapıyorum öğretmenliği:))

Niyeki acıgöl iyi değilmi ben Aksaraya gidip gelirken içinden geçerdimde sanki biraz geri kalmış gibi yada bana öyle geliyordu .

masumum ben merkezdeyım sendemı merkezde yaşıyorsun

yokm masum nevşehirin en geri ilçesi acıgöl emin ol:)

alpim sen nerde öğretmensin

SEmpatikçim sınıf öğretmeniyim ben . evimde 2000 evler tarafında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…