Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annemlere bi sorayım bakalım.

sen nerelerdeydin kıs?? h.g.

memlekete gidemiyosanda topiğimize bekleriz canım.

memleketteydim canım nasılsın görüşmeyeli buralar bayağı bir ıssızlaşmış ben yokken

evet ya kimsecikler yok.
cimcime malatyadaydı, dönmedi sanırım daha.
sempatikte yok uzun zamandır nerelerde aceba?
princesta gelmiyo

Selam kızlar bende epeydir uğramıyordum nasılsınız ne var ne yok

selam kızlar nasılsınız bende pek uğrayamıyorum hala malatyadayım başka yerde olunca pek giremiyorum sizde ne var ne yok
masumum nasılsın canım
cres senn eler yapıyorsun elçin nasıl yarın doğum günü bizimkilerin neler yapacaksın planın varmı

cimcime evet canım yarın doğum günleri bizimkilerin. Kübranın doğumgününü kutluyorum. nice yaşları olsun inşallah.
yarın akşama pasta siparişi verdik. iş çıkışı akşam kutlayacağız. annemler gelemiyorlar. eşimin ailesi ve kendimiz kutlayacağız. kıyafet falan aldım. yarında biraz balon falan alıp kendi çapında ufak bi kutlama yapıcaz canım. ha tabi kamerayıda hazır ettik
sizin planınız varmı?

gunaydin kizlar nasilsiniz evet canlarim bayadir girmedim aslinda giriyorum ama bakip kaciyordum hep ben pek iyi degilim ya biliyorsunuz cocuk sahibi olmayi istiyordum ama dun doktora gittim 1.5 cmlik miyomum varmis bana bir zarari omadigini soyledi ama galiba cocuk olsumunu etkiliyormus moralim cok bozuk cok

evet crescim bizde kendi aramızda bişeyler yapacağız eşimin ailesiyle malum bizimkilerde yok
prenses üzme gülüm kendini inş sende sempatikte anne olursunuz canım benim

selam kızlar hemşerılerım oldugunu görmek benı cok mutlu ettı gorusmek uzere

slm hemsolar nasilsiniz, kusura bakmayin burayi bos biraktim
aslinda gelipbakyorum ama canim hic bissey yazmak istemiyodu
insallah sizler iyisinizdir
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Üzülme canım geçmiş olsun dilerim şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim sana ve sempatiğe anne olmayı nasip eder, biliyorsun moralde çok önemli

Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum, bu arada doğum günleri kutlu olsun inş. hayırlı yaşlar olsun

selamlar neredesiniz hatunlar
masumum sağolasın canım

işte geldim burdayım, hafta içi gelemiyorum. haftasonuda fırsat olursa bakıyorum.
nasılsınız bakalım kızlar?

selam kızlar yınemı yoksunuz

alpim olsakta olmasakta sen gel yaz, biz gelince görürüz şeker

slm kizlar nasilsiniz, yine bayadir girmedim suan almanyada annemin yanindayim nete girmeye cok vaktim olmuyo ,bi bakim dedim
bide hemsolarima selamverim dedim
esimle kayinvalidemi turkiyeye gonderdim ohh bende yanliz anamin yanindayim

hemşolar bi an önce gelinde sohbet edek:)

sempatik gözün aydın mı desem Allah kavuştursunmu desem.
memlekete gidemesende annenin yanında olmak hiç birşeye değişilmeyecek bişeydir.
iyi vakit geçir tatlım.

gözünaydın sempatikcim biraz annenin yanında kafanı dinle . Benim eşimde şu an yanımızda değil valla kafamı dinliyorum.

crescanim sen her ikisinde de :)
esimin gelmesine 1 hafta var ozledim seni diyoya geldigi hafta yine ayni olur oh valla cok rahatiz
ve suan annemle ben kocalari kvaladik koca evde yanliziz :)
uvey babamda dun isvece gitti pazartesiye kadar kalcak oh yan gel yat anakiz :)
masumum valla gercekten iyi oluyo ayri kalmak heleki biz gece gunduz birlikteyiz ,bide isimiz aybiydi gunduz calisiyoz aksam birlkte gece birlkte yani yeter artik dedik boylesi cok daha iyi oldu
senin esin nereye gitti peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…