Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar kızlar
hoşbulduk canım
kuzum maşallah bebişine ayy şimdi onun en zor zamanlarıı

bakım açısından demiştir canım. malum bu aylarda gaz sıkıntısı falanda fazla oluyor ya.

evet canım aynen öyle dedim.ben gaz problemini çok çektiğim için

norüyonuz kızlar bende avonosda doğdum beş yılım orada geçti kızılırmak hep içimde kaldı oralar herkese sevgiler

günaydınnnnnn
nabersiniz kızlar.
o_efruz nerelisin canım. avanoslumusun? her zaman bekleriz gel canım.

kızlar çarkıfelek nevşehirde şu an.
canlı yayında arabayı nevşehirden 73 yaşında teyzeye verdi.

neredesiniz kızlar yahu nevşehir erelerde kalmış böyleeee klava:
cres evet canım izledim o yayını ne şanslı kadınmışş yaaaa

valla bi ben geliyodum sanırım bu topiğe,
bende uğramayınca gelen olmamış maşallah
cimcime sende olmasan canım, uğrayan olmayacak
münevveraydın da uğrardı ama ne olduysa oda hiç gelmemiş

yaa canım bende bu aralar uğrayamıyorum malum tatil geldi eşim sürekli evde yapıştı pc ye bana kalmıyo fazla.yaa evet kimsecikler yookkk insan memleketini bu kadar boşmu bırakır hanımlarrr hadi artış bekliyoruzzzz

bende hatayda gezmedeyim. ablamlara geldim. o nedenle pek uğramıyorum

olsun canım öneml değil.sen bi güzel gez ablanla dedikodular yappp.aayyy bende ablamları bi arada görmeyeli çok oldu. birlikte olsaydık bizde bi güzel kaynatırdıkkk vaallaa

bende nevşehirliyim şimdi yalovada yaşıyorum.nasılsın hemşerim beni bu sitede yalnız bırakma

fazo kıs sadece kozaklılı hemşerinemi nasılsın dion, aşkolsun ayol,
cankiiz nöörelim kıs, sen nöörüyon :)

nörüyonuz hemşerilerim ben nevşehirliyim ama bodrumda oturuyorum her fırsatta ordayız
ben de çat kasabasındanım

siz nörüyonuz gızlar hepinize selam .bu siteye yeni girdim acemilikten naptığımı bilmiyom valla canım hemşerilerim beni affedinyerimseniben

kızlar slm nasılsınız ben nevşehirdeyim gezmeye geldim kıskananlar çatlasın heh..oh memleketım çoksoğuk ayaz var ama olsun seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…