Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana dedin sanırım canım :roflol:
iyiyim sen nasılsın, iyi haftasonları a.s.

cankiiz50 hoşgeldin canım. kk ya gelincede uğra memleketinin sayfasına, bekleriz. kimsecikler gelmio zaten.
ayrıcada günaydınnnnnnnn

nevşehirliyimde mersinde yaşıyorum. arada gidiyoruz memlekete.
sen ne okuyosun canım?

aynen öyle canım, enişten mersinli
hayırlısı olsun canım senin içinde, nevşehire gelebilirsek ziyaretinede geliriz elbet.

cankiiz50 kıs bizim nevşehirli bi hemşerimiz daha var sympatique, onla çok benziyosunuz. oda yurtdışında. arada uğrar buraya ama uzun zamandır oda gelmiyo.
münevveraydın evet canım ya nevşehirden niye kimse yazmıyo acep ?

bende nevşehirliyim her zamanda gidiyorum nevşehirde oturan varsa gorüşelim annemler orda bende kayseride oturuyorum ama her zaman nevşehirdeyim heyoooooooooooooooooo

h.g. calci. kıs hava yapma hep nevşehirdeyim falan diye. :dilcikar: tabi kayseride olsam bende hep nevşehirde olurdum :roflol:
burayada hep bekleriz a.s.

ben hoşlayacak kimse yokmu hey nevşehirliler bende hemşoyum

ne hava atacam hemşom sizleride her zamn bekleriz yagelin ama gezelim güzelce ohhhhhhhhhhhhhhhhh

bende nevşehirliyim her zamanda gidiyorum nevşehirde oturan varsa gorüşelim annemler orda bende kayseride oturuyorum ama her zaman nevşehirdeyim heyoooooooooooooooooo

ooo kimlerigörüyorum hg kujum bende sana söylecektim arada gel topiğe die sen benden önce davranmışsın hadiöptüm çok çok .. bu aradgünaydınlar hemşerilerim nasılsınız

günaydınlarrrr
calci kıs hoşladık ya aaa, daha ne bekliyon kıs
cankiiz50 canım tipiniz benziyo, simanız yani.

hemşom insan önceden soylemezmi hic yav bende bakalım oyle genede sagol kocaman optum:içelim:

ya ben her hafta nevşehirdeyim bugünde gidecem annamlara ben sülalem orda kız 3 ay sonra goruşek valla cok sevinirim ben merkezde kalıyorum

NEVŞEHİRLİLER NEVŞEHİRİN NERESİNDEN HACIBEKTASLI VAR MI:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…